Şimdi Ara

Ekran Kartsız Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 4000 TL'yi geçmeyecek, APU'suz, Oyun ve VB tarzı programlarla kullanılacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. GT 1030 Ekran kartım mevcut şimdilik ekran kartını bekleteceğim o yüzden. Ayrıca birde kulaklık alacağım yine pc'ye. Yüksek, sağlığımı bozacak derecede yüksek iyi bass vurman kalitesi orta olsa yeter kulaklık önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX M2 Anakart --- 540 TL

AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek 3.20 GHz İşlemci --- 1.070 TL

Kingston HyperX Fury 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 Ram --- 840 TL

SanDisk 500GB Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD --- 540 TL

MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa --- 525 TL

FSP 600W 80+ BRONZE SPEED HYDRO 12cm Fanlı Power Supply --- 525 TL

4.040 TL

https://www.akakce.com/bilgisayar-bilesenleri.html

• LEON-X kullanıcısına yanıt

Hocam mATX anakartlarda yetersiz kalır mı acaba diye hiçbir dayanağı olmayan bir soru geliyor aklıma ileride rahatça yükseltebilir miyim bu sistemi ?

• Sistem bütçenize göre orantılı ve biraz da kaliteli olması açısından, kasa psu yüksek seçtim...

Ram desteği yine fazlasıyla yeterli;

2 x DDR4 DIMM sockets supporting up to 64GB of system memory

6 core işlemci kolay kolay kısa vade de yetmemezlik yapmaz, duruma göre ileride güncelleme yapılabilir, işlemci desteği de geniş, R5 3600 yazmak isterdim ama 600 tl daha pahalı...

http://www.google.com/

Atx yapıda B450/B550 çipset anakartlar var ancak fiyatları yüksek kalıyor.

• O anakartta mAtx ve çıplak üzerinde ufakta olsa bir mofset soğutma bloğu bile yok.

Çok teşekkürler hocam yardımınız için ekipman almak için ssd ve ramden kısabilirim sanırım onun dışında sistemi toplayacağım 1 hafta içinde.

• SSD olarak sata 480/500gb diskler 60-70 tl ucuz olur düşürmene değmez, M2 ssd'ler daha hızlı ve kablo karmaşası yaratmıyor, kapasiteyi düşük alırsan da başın ağrır, ramleri de düşürme dual kit ram daha verimlidir ayrıca sonradan alacağın tekli 8gb ram ile takılı olan aynı çip olmayabilir ki %90 farklı gelir bu da stabilite anlamında başını ağrıtır, önerim bu şekilde alman yönünde olur zira kısacağın herhangi bir şey ile alacağın anakart ekstra bir performans vermeyecek bu sistem için, tercih senin yine de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.