Bilgisayar oyun yüklerken kapanıyor
Arkadaşlar öncelikle iyi günler.
Yeni pc almıştım Oyunları yüklerken pc kendiliğinden kapanıp 3 sn sonra tekrar açılıyor. Oyun oynarken yada takılırken sorun yok ama ne zaman oyun indirilecek olsa bu sorunu yaşıyorum. Özellikle steam ve riot gibi uygulamalarda daha sık oluyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Sistem Özellikleri:
• SSD: GOODRAM 512GB PX500 Gen3 M.2 NVMe SSD (2000MB Okuma / 1600MB Yazma)
• Anakart: ASUS PRIME A620M-K 6400MHz DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA Anakart
• İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 Smn Tray İşlemci
• RAM: CORSAIR 16GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5 Siyah Kutusuz RAM
• Kasa ve PSU: VENTO VG22A 650W Tempered Glass USB 3.0 Mesh Rainbow ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W PSU
• Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı
• Ek olarak 4 TB harddisk taktım daha sonra.
gereksiz telefon calıyor rahatsız oluyorum içerden nasıl kitleyebilirim ben aradıgımda kullanabileyim dışardan arandığında meşgül gibi olsun ya da şuanda ulaşılamıyor desin istiyorum. Bunu yapmamın bir yolu var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Askeri okul göz bozukluğu (JSGA-KHO)
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar dilerim. Ben askeri öğrenci olmak istiyorum fakat gözlerimde astigmat var ve şuan ki yönetmeliğe göre okula giremiyorum. Gözlerimi lazer ile çizdirdiğim takdirde okula girebilir miyim ? Her hangi bir problem olur mu?
Bir kaç kişiye danıştım ancak net bir cevap alamadım, sizler yardımcı olursanız çok sevinirim
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.464 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar