Kulaklığın mikrofonundan ses gitmiyor
Merhaba, mikrofonlu bir kulaklık aldım, bilgisayar kasasının ön veya arka kulaklık jak girişine kulaklığı taktığımda kulaklık olarak ses geliyor ancak mikrofonunu kullanamıyorum, aldığım kulaklıgın jakı 3 çizgili, bunu kulaklık ve mikrofon olarak ayıran jak aparatımda var jakı 2 çizgili yapan, öyle yapınca gene mikrofonunu kullanamadım, çözümü nedir?
250tl hoparlör önerisi
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için kablolu hoparlör arıyorum en fazla 250TL'ye çıkabilirim. Kendim biraz araştırma yaptım ve bu ürünleri buldum linklerini aşağıya bırakıyorum, bu attıklarım dışında başka hoparlör de önerebilirsiniz her öneriye açığım
https://www.hepsiburada.com/logitech-s120-2-0-stereo-hoparlor-siyah-p-BD49702?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.18.2
https://www.hepsiburada.com/rampage-rms-x9-2-0-rgb-isikli-multimedia-5v-30db-gaming-oyuncu-speaker-p-HBV00000SXLQP?magaza=Smallman&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.2
Usb Bluetooth adaptör dongle
Arkadaşlar Haylou GT1 kulaklığımı masaüstü PC'de kullanmak istiyorum bunun için Bluetooth adaptör lazım. Biraz araştırma yaptım 3 tane adaptör arasında kaldım. Linklerini aşağıya bırakıyorum siz bunlardan hangisini önerirsiniz veya daha farklı bir öneriniz varsa ona da açığım.
Ekran kartı aniden ısınıyor
Merhaba, steamden bazı oyunlara girince ekran kartı sıcaklığı 1 saniye içinde 50 den 90 dereceye çıkıyor öyle 5, 10 dakikada değil direk 1 saniye içinde çıkıyor sonra oyunu kapatınca 1 saniye içinde 50 dereceye düşüyor bu neden olur, oyunların %50 sinde bu sorunu yaşıyorum. bilgisayarı alalı 3, 4 ay oluyor
sistem özellikleri
- XFX RX 5500 XT 4 GB
- AMD Ryzen 3 1200
- Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz
- XPG Gammix D30 8 GB 3200MHz RAM
- Toshiba Kioxia Exceria 240GB 555/540MB/s
- Gamepower Wraith 4x120mm ARGB fan kasa
- Gamepower GP-500 apfc 14cm 80+ Bronze 500W
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 473 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware