Şimdi Ara

Ekran kartı aniden ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, steamden bazı oyunlara girince ekran kartı sıcaklığı 1 saniye içinde 50 den 90 dereceye çıkıyor öyle 5, 10 dakikada değil direk 1 saniye içinde çıkıyor sonra oyunu kapatınca 1 saniye içinde 50 dereceye düşüyor bu neden olur, oyunların %50 sinde bu sorunu yaşıyorum. bilgisayarı alalı 3, 4 ay oluyor

sistem özellikleri

• XFX RX 5500 XT 4 GB
    • AMD Ryzen 3 1200
    • Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz
    • XPG Gammix D30 8 GB 3200MHz RAM
    • Toshiba Kioxia Exceria 240GB 555/540MB/s
    • Gamepower Wraith 4x120mm ARGB fan kasa
    • Gamepower GP-500 apfc 14cm 80+ Bronze 500W

• Rx serisi ekran kartlarında bu ani yükseliş sorunlarını bi kaç yerde daha okumuştum. bi kaç ayardan bahsediyorlar düzeldiği konusunda ama zannetmiyorum geçici çözümdür. makinanı yeni topladıysan eğer garantisi varsa ekran kartının gönder gitsin.

• Soğutma bloğu gpu ya tam temas etmiyor olabilir fabrikasyon termal macun yetersiz veya hiç sürülmemiş olabilir. Garanti etiketi üzerinde olan hariç diğer vidaları kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını sorunu detaylıca yazıp garantiye gönderin. Kayıda yazın içine koyun gönderin. Büyük ihtimalle gpu üzerine gelen soğutma metal aksam tam temas etmiyor ya da termal macun aşırı sürülmüş olabilir. Kendiniz açıp bakabiliyorsanız yapın ama anlamıyorsanız hiç bulaşmayın garantiye gönderin.

Kolay gelsin.

• Benim Nvidia 1060 bile boşta 37 derece hocam. 50 derece bile fazla bence. Garantisi varsa gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 31 Ağustos 2021; 15:1:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.