hız problemi
Monster bilgisayarımı geçen hafta servise gönderdim fan değişimi ve bios güncellemesi yapıldı ama geldiğinden beri 75 mbps olan internetimi maximum 30 kullanabiliyorum bilgisayarda kabloyla denediğimde yine 75 anca wifide böyle bir sorun var, başka bilgisayarlarda, telefonda da denedim ancak sadece kendi bilgisayarımda sorun var
PCIe 4.0 10.nesil i7 destekliyor mu
LiveKernelEvent141
Merhaba birkaç ay önce monster tulpar v20.2 almıştım herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyorum ancak 2 hafta kadar önce boştayken bilgisayar mavi ekran yemiştim ve ardından birkaç sorun daha olmuştu saniyelik siyah ekran olup gelme vs monsterı aradığımda sorunun driverlarla ilgili olduğunu söyleyip driver silip yeniden yüklememi söylediler zaten format atmam gerekiyordu format attım ancak az önce şöyle bir sorun yaşadım oyun oynarken oyun çöktü ve denetim masası bakım kısmında güvenilirlik izleyicisine girdiğim zaman LiveKernelEvent141 isimli bir sorun gördüm(bunu ilk kez 2 hafta önce beni bir oyundan atınca da görmüştüm) monsterı aradığım zaman donanımsal bir hata olduğunu onlara göndermem i söylediler bu arada 2 haftadır sürekli gcuservice.exe ne zaman bir oyuna girsem bilgisayarımda oyundan çıkınca çalışıyor ve sürekli durduruyor kendini ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı bu bilgisayarı çok isteyerek aldım ve şu an inanılmaz endişeliyim.

Monster sıvı
|
|
Acer Nitro 5
Merhaba acer nitro 5 oyun bilgisarayarı aldım birkaç gün önce ama fps değerlerine baktığımda internette gördüğü rtx2060 fpslerini maalesef göremiyorum daha önce de sormuştum birisi yardımcı olmuştu bana galiba sorunun 1x16 gb lik ramlerle ilgili olabileceğini söylemişti yakın zamanda ram almayı düşünüyorum ama sormak istediğim şey mesela internette 2060 low ayarlarda apex legendsde 200 fps alırken neden ben 100 fps civarında alıyorum anlayabilirim bazı değerleri ama bu biraz fazla değil mi valorantta da 150 de oynuyorum low ayarlarda yapabileceğim bir şeyler var mı yoksa cihazla mı iligili problem?
bazen link çalışmıyor ss de atayım

acer nitro 5 fps düşük
Merhaba birkaç gün önce gittigidiyordan acer nitro 5 AN515-55 isimli laptopu aldım rtx 2060 ve i7 10750h işlemcisi var ancak internette gördüğüm fps leri oyunlarda alamıyorum mesela valorantta low grafikler 1280*900 de 150 fps ler anca alıyorum 200 civarı almam gerekirken ve grafik düşürüp azaltınca çok fps farkı olmuyor lowla max arasında özellikle lol gibi düşük bir oyunda max grafiklerde maç başında 230 olmasına rağğmen oyun ortalarında100 fps e düşüyor ve genel 150-100 arası oluyor sebebini bilebilen birisi yardımcı olabilir mi acaba donanım kaynaklı bir sorun mudur iade etmem gerekir mi?(tüm driverler kurulu,orijinal windows kullanıyorum )şimdiden teşekkürler herkese.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.167 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar