Şimdi Ara

Acer Nitro 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba acer nitro 5 oyun bilgisarayarı aldım birkaç gün önce ama fps değerlerine baktığımda internette gördüğü rtx2060 fpslerini maalesef göremiyorum daha önce de sormuştum birisi yardımcı olmuştu bana galiba sorunun 1x16 gb lik ramlerle ilgili olabileceğini söylemişti yakın zamanda ram almayı düşünüyorum ama sormak istediğim şey mesela internette 2060 low ayarlarda apex legendsde 200 fps alırken neden ben 100 fps civarında alıyorum anlayabilirim bazı değerleri ama bu biraz fazla değil mi valorantta da 150 de oynuyorum low ayarlarda yapabileceğim bir şeyler var mı yoksa cihazla mı iligili problem?

https://www.userbenchmark.com/page/ipblacklisted?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bazen link çalışmıyor ss de atayım

Acer Nitro 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freaxe -- 9 Haziran 2021; 0:4:44 >

• yardımcı olmaya calısan bendım ama hüsran oldu.

interneten almıs ve 15 gun surenız dolmadı ise iade süreci başlatın.

birde Nvidia PhysX ayarlarında cpu yada ekran kartını secım yapabılıyorsunuz. ekran kartınızı secın . Birde video gonderiyorum oyunu masaüstünden o şekilde başlatın

• yada windowsunuz orjınal degil ise wındows 7 home ve windows starter sürümlerini kurup bir deneme yapabilirsinizWindows 7

• quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

yada windowsunuz orjınal degil ise wındows 7 home ve windows starter sürümlerini kurup bir deneme yapabilirsinizWindows 7

windowsum orijinal 10 pro evet iade etmeyi düşündüm daha cumartesi günü geçmişti elime bilgisayar ama gittigidiyor üzerinden aldım bilgisayarı kardeşim eski bilgisayarımda uğraşırken zaten elimizde diye onaylamış ürünü satıcıya gönderilmiş para bu saatten sonra yapacağım iade kabul olur mu bilemiyorum kabul olsa bile 12.500tl lik bir fiyatla almıştım şu anda o fiyat bandında alabileceğim başka iyi bilgisyar var mı bilemiyorum çok arada kaldım yani anlayacağınız

• Freaxe F kullanıcısına yanıt

evet yani o fiyata alacagınız urun kalmadı..internette baktım gezındım cogu kısı sızınle aynı sorunu yasamıs..sizde dıkkatı ceken low ayarlarda dusuk fps almanız

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim peki acaba biosu güncellersem herhangi bir performans artışı gözlemler miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben gene bır bakarım forumlara sorunuzu cozebılecek bır sey var ıse yollarım lınk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 16 ekran arızası
    3 ay önce açıldı
    Acer Nitro 5 Ekran Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bios guncellemelerın yanında acıklama olur hangı sorunları cozuyor bakın

• "2060 low ayarlarda apex legendsde 200 fps alırken" bunun videosunu atar mısın? İşlemcin i5 mi i7 mi bunlar fark ettirecek şeyler? Tek faktör ekran kartı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    izlediğim videolar içinden biri bu
    https://www.youtube.com/watch?v=IC2UvAXA2HE&feature=youtu.be
    Yukarıda attığım ss de yazıyor işlemcim i7 10750h

Bu videodaki masaüstü sistem ama, aynı model ekran kartının desktop ve mobile sürümleri çok farklıdır. Karşılaştırma için yine i7 rtx2060'lı bi laptop ın performansına bakmalısın. Aldığın değer normal görünüyor.

Merhaba öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Şöyle bir sıkıntı var arkadaşımda aynı bilgisayarın i7 9
    .nesil ve 1650 var ancak nedense lol ve valorantta aynı fps leri alıyoruz hatta low ayarlarda lolde benden fazla fps alıyor önceki açtığım konuda bir arkadaş sebebinin bilgisayardaki 1x16 gb lik ramlerden dolayı olabileceğini söylemişti ama tam bilmiyorum açıkçası.

Bir de mesela bu videoda max ayarlarda 130 fps alıyor ben max ayarlarda 90 fps alıyorum nedense.

ilk mesajınızda low ayarlarda 100 alıyorum dıye yazmıstınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 9 Haziran 2021; 20:50:12 >
    Evet max ayarlarda da 90 civarı alıyorum

• takılma fılan olmuyor ise dusuk fps olayına fazla takılmayın

Tabii ki şu anda hemen hemen tüm oyunları oynayabilirim ama sorun daha fazla performans almam gerektiği

Rica ederim. Oyunun ihtiyacına göre değişebilir o. Bazı oyunlar işlemci gücüne daha fazla ihtiyaç duyarken, bazı oyunlarda ram ihtiyacı ön plana çıkabilir o zaman yüksek ramde daha iyi fps alabilirsin.

Attığım videoda da sabit fps yok, oynadığın bölüme sahneye göre değişebilir o da. Arka planda çalışan uygulamalar, laptopın diğer bileşenleri vs de etkiler. Normal yani o tarz farklar.

Birde güç seçeneklerinden maksimum güçü seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 10 Haziran 2021; 0:37:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.