Türknet 6 aydır devam eden sorun.
Yani sorunumu nerede anlatsam nerede dile getirsem bilemedim çünkü 6 aydır destek taleplerinde boğuşup duruyorum en son buradan da dile getirmek ve bu rezilliği herkesin görmesini istedim. Kendine kurumsal firma diyen bu firma benim sorunumu 6 aydır çözememektedir, tam 6 aydır internetim çok sıkıntılı. 7 gün boyunca da bu sıkıntı devam ediyor bazen internetim 2-8mbps arasında oluyor bazen hiç olmuyor kısacası internetimin stabil olduğu bir dakika yoktur. Onlarca destek talebi açtım hiçbir çözüm olmadı. En son açtığım taleplerde herhangi bir problem olmadığı büyük ihtimalle modemden kaynaklıdır denildi. Tamamdır dedim o zaman bana bir modem söyleyin (anlamadığım için Türknete güvendim ve onlardan tavsiye istedim) alayım dedim. İçimden de hayıflanıyorum madem sorun modemden kaynaklıydı bir kişi gelip baksaydı da önceden halletseydim diye neyse gidip tavsiye ettikleri modemi aldım sorunsuz bir şekilde modem kurulumuna da gerçekleştirdim ve sorun halen devam ediyor. Modem kurulumunda hiçbir problem yok internet bazen geliyor bazen gidiyor bazen çok kötü bir hız veriyor... Kısacası 6 aydır yaşadığım problemi yaşamaya devam ediyorum üstüne üstlük bir de modem satın aldırdı saolsun Türknet bana. Nasıl bir kurumsal firma bir Allah'ın kulunu evime yollayamaz bir insan evladı gelip baksa belki de çözüm üretebilecek? Bu mudur Türknet'in kurumsallığı tam 6 ay oldu ve ben bunca koşuşturmanın içerisinde bir de gidip internet problemini çözmekle uğraşıyorum. Zaten rezalet bir müşteri hizmetleri var birine ulaşmak çok zor. Türknet pişmanlıktır net olarak pişmanlıktır.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 229 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar