biosta ayar yaptım pc açılmiyor
|
arduino hız sensörü ile direksiyon seti olur mu ?
merhabalar malum encoderler pahalı alternatif olarak böyle birşey düşündüm sizce olur mu
girişler olarak encoderle aynı yardımınız için teşekkürler...
pc hard diski görmüyor
merhabalar baslıkta yazdıgım gibi hdd gözükmüyor bios da bakmadım ancak aygıt yöneticisinde söküp takınca gözüküyor 3 aydır kullanmıyodum hard diski şimdi yer sorunum var oyüzden lazım daha önce başka bir pc de içine win kullanmıstım bundan mı kaynaklıdır bir de kablolarda değil sorun çünkü değiştirip denedim yardımınız için teşekkürler ...
2. el taşıt kredileri
merhabalar arkadaşlar , bir araç bakıyoruz 140 bin tl civarında fakat elimizde peşinat yok ve internette bu konuda pek güncel bilgi bulamadım birkaç soru soracagım cevaplarsanız sevinirim (soruları faizsiz kredi veren bankalara göre soruyorum)
1- kredilerde aracın yaş sınırı var mı bazı yerlerde 10 yaşa kadar olan araçlara kredi çıkıyor diye duymustum alacagımız araç 18 yaşında buna çıkar mı ?
2- tamamına kredi çıkma konusunda mesela bu sitede gerekli kriterleri girdiğimizde tamamına kredi çıkıyormuş gibi hesaplama yapıyor ancak başka yerlerdede tamamına degilde kasko degeri kadar ya da %70 ine gibi oranlardan bahsediyor açıklayabilir misiniz ?
cevaplarsanız sevinirim...
3000 TL PC TOPLAMA
merhaba yaklaşık 3000tl sistem toplayacağım parçalar
2tane
depolama istemiyorum 500gb hdd var
kasa ve psu önerilerinizi bekliyom
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.951 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware