Sony WH-1000XM4 Hakkında
Merhaba. Sony WH-1000xm4 kulaklığı almaya karar verdim ancak öncesinde merak ettiğim bazı şeyler var.
1/ Sony WH-1000XM4S ve Sony WH-1000xm4 modelleri arasında özellik ya da uyumluluk açısından fark var mıdır? Model isminin sonundaki s ne anlama gelmektedir?
2/ ben kulaklığı hem Galaxy S20 Plus hem Bluetooth destekli bir notebookta hem de eski ve USB Type-C desteklemeyen masaüstü bir PC'de (Windows 10, standart Audio jack var) kullanmayı düşünüyorum. Uyumluluk açısından bir sorun yaşar mıyım?
3/ kablolu kullanımda mikrofon özelliğinin kullanılamadığını okumuştum. Bu doğru mudur? Doğruysa kablolu kullanımda (eski masaüstü PC'de Audio Jack'e takmak zorundayım) kullanamayacağım bir özellik var mı? (örneğin active noise cancelling gibi)
4/ ses kalitesini yükseltmek ve aktarma gecikmesini minimize etmek için kablolu kullanım daha mı uygundur?
5/ masaüstü PC'de kulaklık kullanırken ara sıra cızırtı problemi yaşıyorum ancak aynı kulaklığı telefona taktığımda bu sorunu yaşamıyorum. Sebebini anlayamadım ama bu kulaklığı alırken bunu göz önünde bulundurmalı mıyım? Şu ana kadar bunu sık yaşamadım ama bu kulaklık ile daha sık yaşamama sebep olacak bir şey var mıdır?
Ayrıca kulaklığı kullananlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 598 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları