Merhaba. Sony WH-1000xm4 kulaklığı almaya karar verdim ancak öncesinde merak ettiğim bazı şeyler var. 1/ Sony WH-1000XM4S ve Sony WH-1000xm4 modelleri arasında özellik ya da uyumluluk açısından fark var mıdır? Model isminin sonundaki s ne anlama gelmektedir? 2/ ben kulaklığı hem Galaxy S20 Plus hem Bluetooth destekli bir notebookta hem de eski ve USB Type-C desteklemeyen masaüstü bir PC'de (Windows 10, standart Audio jack var) kullanmayı düşünüyorum. Uyumluluk açısından bir sorun yaşar mıyım? 3/ kablolu kullanımda mikrofon özelliğinin kullanılamadığını okumuştum. Bu doğru mudur? Doğruysa kablolu kullanımda (eski masaüstü PC'de Audio Jack'e takmak zorundayım) kullanamayacağım bir özellik var mı? (örneğin active noise cancelling gibi) 4/ ses kalitesini yükseltmek ve aktarma gecikmesini minimize etmek için kablolu kullanım daha mı uygundur? 5/ masaüstü PC'de kulaklık kullanırken ara sıra cızırtı problemi yaşıyorum ancak aynı kulaklığı telefona taktığımda bu sorunu yaşamıyorum. Sebebini anlayamadım ama bu kulaklığı alırken bunu göz önünde bulundurmalı mıyım? Şu ana kadar bunu sık yaşamadım ama bu kulaklık ile daha sık yaşamama sebep olacak bir şey var mıdır? Ayrıca kulaklığı kullananlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. |
Sony WH-1000XM4 Hakkında
-
-
En son gelen Windows güncellemesi ile bazı sorunlar yaşayan kullanıcılar varmış. Kulaklığı kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
-
1- S modeli silver yani gümüş rengi oluyor fark yok
2- Sorun yaşamazsın
3- Kablolu kullanımda mikrofon çalışmıyor. Çünkü kapalı kullanıma izin veriyor. Gürültü engelleme haliyle çalışmıyor.
4- Ses kalitesini LDAC codecine alarak maksimum kaliteye ulaşabilirsiniz. TIDAL müzik uygulamasıyla kulaklıktan maksimum performansı alırsınız. Kablolu kullanımla kulaklıktantan randıman almanız mümkün değil. Onu besleyecek amfi almanız lazım.
5- PC'de kullanacaksanız almayın.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 1 Ağustos 2021; 13:53:40 > -
Öncelikle kablo ile gürültü engelleme modu çalışıyor. Kulaklığı açmanız yeterli. Dokunmatik paneli (Sağ kulak üstü) sadece dış sesi alma özelliği için çalışıyor. Müzik yönetilmiyor.
Bir iki ilave yapmak istedim ama yorum yapma amacım bu değil. Ben de bir şey sormak istiyorum.
Hifi olayında yeniyim. Bu kulaklığı kablo ile kullanarak daha yüksek ses aldığımı düşünüyordum ama yukarıdaki cevap beni şaşırttı. Tidal Hifi kullanıyorum. Amfi olmadan 24 bit - 96 khz kalite alamıyor muyum emin olmak istedim. Kulaklığın kendi içinde bir dac’ı var diye biliyorum. Özetleyecek olursam 24/96 ya da 24/192 kalitede ses almak için bu kulaklık haricinde neye ihtiyacım var? Eğer amp olmadan olmaz derseniz ne önerirsiniz? Son olarak; hifi player konusunda bir öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkür ederim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam isin acikcasi ben bir iki video izleyip gaza geldim, siparis verdim, 1 saat icinde de iptal ettim.
Normalde amazon'dan aldigim icin 1 ay icinde iade hakkim da var.
Yorum yapma ihtiyaci hissetmeme neden olan "hifi olayinda yeniyim" sozunuz oldu.
Bu kulaklik sehir ici kullanimda, telefonla kullanildiginda ise yarayan ozelliklere sahip.
Olayi active noice cancelling. Disaridan gelen sesi sifira indirse bile, salt ses kalitesi olarak baktiginizda bu fiyata gore alinabilecek cok cok daha iyi urunler var.
Bu acidan kablolu, kulak ici kulak ustu, amfiler vs hifi ses icin halihazirda zaten farkli cihazlariniz varsa, alabilirsiniz elbette.
Ancak ben 2500-3000 tl butceyi cok daha iyi degerlendirebilecegimize inaniyorum.
Su an icime sinmeyen tek sey, ozellikle amazon'dan alisveris yapmak istiyorum, ancak Sony/Sennheiser gibi markalarin disina ciktiginizda amazon'da her urun yok.
Onun disinda biraz sabir ve arastirma ile ses kalitesi acisindan cok daha iyi urunler alinabilecegini dusunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 15 Ekim 2021; 0:47:5 >
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- mediamarkt ödeme reddedildi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- en iyi kablolu kulaklık
- ikko active buds
- realme buds air 6 pro
- en iyi bluetooth kulaklık
- redmi buds 6 pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X