Evimiz denizel bir konumda ve kuzey cephede bu yüzden çok fazla nem oluşuyor ben Xbox Series S sahibiyim daha diğer evimden getirmedim aletimi sizce getirip kullansam bir sorun yaşar mıyım ne düşünüyorsunuz. Eğerki getirirsem korumak amaçlı neler yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Fransız bulldog sahiplendim ama çok fazla bilgim yok
Arkadaşlar ilk defa bu cinse ve köpeğe bakacağım soracak sorularım var bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi
İki adet yok kadar kücük dikkat bile çekmeyen iki adet ölü piksel var iade oluşturdum fakat aynı modelin tekrar aynı ürününü alacağım o üründede çıkabilecek asıl sorun şu ki bu ölü pikseller çoğalabilir mi sabit kalır mı benim açımdan bi sorun teşkil etmiyor fakat büyürse diye korkuyorum
Xbox kumandam okumuyor
Arkadaşlar yemek yemek için kumamdayı kapattım her zaman yaptığım şeydi geldiğimde açtım fakat komutları okumuyordu açıp kapattım pil değiştim fakat hala aynı Bluetooth bağlantısını yapıyorum görmüyor
Xim4 yeni nesil konsolda çalışıyor mu?
Bi eleman güncelleme aldı çalışıyor falan dedide ne kadar doğru
Klavye mouse dönüştürücü
Rampage’in bir switch ürününü gördüm kullanan var mı öneririr misiniz ucuz bildiğiniz markalar var mı fps rpg oyunlarında kullanabileceğim switch ürün önerir misiniz şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.330 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket