Şimdi Ara

Nemli Rutubetli evde Xbox veya bilgisayar kullanılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimiz denizel bir konumda ve kuzey cephede bu yüzden çok fazla nem oluşuyor ben Xbox Series S sahibiyim daha diğer evimden getirmedim aletimi sizce getirip kullansam bir sorun yaşar mıyım ne düşünüyorsunuz. Eğerki getirirsem korumak amaçlı neler yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar kasasına ek olarak kutu vazifesi görecek bir dolap yaptırın. Kabloların sadece çıkacak deliği açık olsun ve o deliğe hem petekli demir filtre, arkasına da bez filtre yerleştirin(Hava geçirkenli olsun).

Dolabı geniş yaparsanız iyi olur. Dolabı yaptıktan sonra içine 5/6 tane naftalin taneleri bırakın. Demir kasanın altına da hava geçirgenli bez yerleştirin.

Dolabın alt tarafına 10 mm'lik matkap ucu ile 10/15 adet delik açın. Bunu yaptıktan sonra pek birşey olacağını zannetmiyorum.

• google da "köpük kutu" yaz görsellere bas. bunun gibi bir kutuya 20-30 gr lık "paket silikajel" ler den al ve mümkünse geceleri bu kutuda sakla gece boyu kalsa yeter nemini çeker. gündüz de ısındığı için etkile oranı düşük olur. gece nemlenirdi onu a böyle engellersin..

biraz sabır gerektirir ama uzun ömürlü olur. kutuya birazda pirinç koy :)

ama kutunun kapağı kesinlikle boş da olsa açık kalmayacak.

• nem için şöyle bir şey anlatayım 2016 da öğrenci evinde elektronik sigara içiyordum 2 ay öyle kullandım laptopu sonra bir anda görüntü gitti sonra öğrendim ki ekran kartı çipi oksitlenmiş adam büyük ihtimalle nemden olmuştur dedi, nem çok soruna yol açabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.