Evimiz denizel bir konumda ve kuzey cephede bu yüzden çok fazla nem oluşuyor ben Xbox Series S sahibiyim daha diğer evimden getirmedim aletimi sizce getirip kullansam bir sorun yaşar mıyım ne düşünüyorsunuz. Eğerki getirirsem korumak amaçlı neler yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nemli Rutubetli evde Xbox veya bilgisayar kullanılır mı
-
-
Bilgisayar kasasına ek olarak kutu vazifesi görecek bir dolap yaptırın. Kabloların sadece çıkacak deliği açık olsun ve o deliğe hem petekli demir filtre, arkasına da bez filtre yerleştirin(Hava geçirkenli olsun).
Dolabı geniş yaparsanız iyi olur. Dolabı yaptıktan sonra içine 5/6 tane naftalin taneleri bırakın. Demir kasanın altına da hava geçirgenli bez yerleştirin.
Dolabın alt tarafına 10 mm'lik matkap ucu ile 10/15 adet delik açın. Bunu yaptıktan sonra pek birşey olacağını zannetmiyorum.
-
google da "köpük kutu" yaz görsellere bas. bunun gibi bir kutuya 20-30 gr lık "paket silikajel" ler den al ve mümkünse geceleri bu kutuda sakla gece boyu kalsa yeter nemini çeker. gündüz de ısındığı için etkile oranı düşük olur. gece nemlenirdi onu a böyle engellersin..
biraz sabır gerektirir ama uzun ömürlü olur. kutuya birazda pirinç koy :)
ama kutunun kapağı kesinlikle boş da olsa açık kalmayacak.
-
nem için şöyle bir şey anlatayım 2016 da öğrenci evinde elektronik sigara içiyordum 2 ay öyle kullandım laptopu sonra bir anda görüntü gitti sonra öğrendim ki ekran kartı çipi oksitlenmiş adam büyük ihtimalle nemden olmuştur dedi, nem çok soruna yol açabilir.
Benzer içerikler
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- over current have been detected on your usb device
- biostan nasıl çıkılır
- geçersiz api istek parametresi nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- suya düşen telefon
- windows ekran görüntüsü alma
- root kaldırma
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X