Merhaba arkadaşlar. Beyaz eşyalarımızı komple yeniledik. Set üstü ocak ve fırın kısmında bi sorun var. Priz çekmecelerin arkasında kalıyor ve 1 tane priz var. Çoklayıcı ile 2 giriş yaptım ikisinide bağladım. Eski ocak ve fırınıda yaklaşık 5 yıldır o şekilde kullanıyorduk bi sıkıntı çıkmadı. Ocağın alacağı elektrik sadece ocağı yakarken çakmak lamak için ufak bir elektrik alıyor o kadar. asıl olay fırında. İkisini çoklayıcı ile aynı prize bağlasam bi sorun çıkarır mı? (daha önce hiç sigorta atmadı veya prizde erime gibi bir durum olmadı.) Ayrıca annem sürekli börek poğaça için en az haftada 3 kez kullanıyor ona rağmen bi sorun olmadı bugüne kadar. Prizi değiştirmek isterim tabiki ama şuanda çekmecelerin arkasında kalıyor ve çekmeceler duvar kenarında kalorifer peteği yüzünden sökülemiyor. yani açıp duvarı kırıp aynı prizden yanına 2. prizi ekleyemem.
Çoklayıcılar pek sağlıklı değil onun yerine eski prizi söküp ikili sıvaaltı priz tak
Aynı priz yuvasına uyuyor duvarı kırmana gerek yok Bu prize fişler tam olarak oturduğu için sıkıntı olmaz çoklayıcılarda oynama yaparsa prizde fişide çoklayıcıyı da eritir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 15 Temmuz 2018; 12:52:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
kutup ayısı
kullanıcısına yanıt
Anladım. bu duvarı kırmadan tek priz yerine takılabiliniyor yani. Tamamdır bu işimi görür o zaman çok sağol çok yardımın oldu :D
Arkadaşım basit bir açıklama ile prize hükmeden sigortanın değeri ile senin bu prizde kullanacağın aparatın,aparatların değeri önemli toplam değer sigorta değerinin üstünde olmamalı prize temaslar sıkı,sıkı olursa isabetli olur gevşek durumlarda ark olabilir ısı ve yanma gibi istenmeyen durmalarla karşılaşılabiliniyor,ayrıca topraklamayada dikkat kal sağlıcakla.