Yks 2021 En Kapsamlı Sıralama Tahmini
Selamlar dostlar. 2015te de sıralama tahmini konusunda başarılı bir değerlendirici olarak bu sınav hakkında da bir iki kelam etmek ve sizlere elimden geldiğince yardımcı olmak amacıyla bu başlığı açıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki nerden iyisin tahmin konusunda? Dostlar ben bir dersanede matematik hocasıyım öncelikle bunu belirteyim. Normalde bu başlığı açmayacaktım , fakat dünden beri burdaki troll ordusunun saldırılarını görünce sessiz kalamazdım. Bu yüzden bana netlerinizi ve obp nizi söylerseniz en objektif şekilde değerlendirerek tahminde bulunacağım, umarım istediğiniz sonuçları alırsınız
Edit: Dostlar bazı arkadaşlar benim hocalığıma laf söylemiş ağır konuşmuş, kaç yıllık hocayım hiçbir öğrencimden böyle laflar işitmedim gerçekten dokundu, daha fazla devam edemeyeceğim kusuruma bakmayın inşallah istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız tahminlerim sizi üzdüyse canınızı sıkmayın sonuçta tahmin bunlar, kimse ne olacağını bilemez. İyi akşamlar herkese
Edit 2: Dostlar görüyorum ki hala netlerinizi yazmaya devam ediyorsunuz, cevap veremediklerim kusura bakmasın normalde devam etmeyecektim ama sizi kıramadım. Cevap veremediklerim tekrardan özel mesajla ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım. İyi geceler tekrardan
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.574 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet