Selamlar dostlar. 2015te de sıralama tahmini konusunda başarılı bir değerlendirici olarak bu sınav hakkında da bir iki kelam etmek ve sizlere elimden geldiğince yardımcı olmak amacıyla bu başlığı açıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki nerden iyisin tahmin konusunda? Dostlar ben bir dersanede matematik hocasıyım öncelikle bunu belirteyim. Normalde bu başlığı açmayacaktım , fakat dünden beri burdaki troll ordusunun saldırılarını görünce sessiz kalamazdım. Bu yüzden bana netlerinizi ve obp nizi söylerseniz en objektif şekilde değerlendirerek tahminde bulunacağım, umarım istediğiniz sonuçları alırsınız Edit: Dostlar bazı arkadaşlar benim hocalığıma laf söylemiş ağır konuşmuş, kaç yıllık hocayım hiçbir öğrencimden böyle laflar işitmedim gerçekten dokundu, daha fazla devam edemeyeceğim kusuruma bakmayın inşallah istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız tahminlerim sizi üzdüyse canınızı sıkmayın sonuçta tahmin bunlar, kimse ne olacağını bilemez. İyi akşamlar herkese Edit 2: Dostlar görüyorum ki hala netlerinizi yazmaya devam ediyorsunuz, cevap veremediklerim kusura bakmasın normalde devam etmeyecektim ama sizi kıramadım. Cevap veremediklerim tekrardan özel mesajla ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım. İyi geceler tekrardan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klitoryus -- 29 Haziran 2021; 0:14:17 > |
Yks 2021 En Kapsamlı Sıralama Tahmini
-
-
79 Tyt
61 ayt(TM)
Obp 87 -
geçen seneden 100 tyt 12k sıralama 62 ayt
-
obp 86
-
100 tyt 67,5 ayt mf obp 92
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter_soldier -- 28 Haziran 2021; 20:13:17 > -
Hocam benim actigim basliga da yazmistiniz ama yine de bos gecmeyim. 90-94 arasi tyt 73.25 ayt 93obp ???
-
up -
65 tyt
47 ayt
84 obp
Tm -
102.75 tyt 73.75 ayt sayısalcıyım obp 98 hocam fen lisesinden mezunum -
15-20k tahminim obp düsük senin
-
8-12k aralığı ayt de bu aralıkta biraz yığılma var
-
96.25 tyt
59 ayt
Obp 85 (SAY)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.sptcha -- 28 Haziran 2021; 20:25:4 > -
obp den dolayı 5-6k
-
93 - 96 tyt
73 ayt
obp 90
-
tyt geçen seneden 30k korunuyo ayt den 63 veya 64 netim var
-
2.5-4k dostum helal
-
30-40k aralığı olabilir
-
82.75 tyt 62 ayt 96 obp hocam -
ilk 1000 garanti gibi duruyo senin tebrikler
Senin hocalığına da yapacağın tahmine de tüküreyim.Böylelerini adam yerine bile koymayacaksın işte.İki üç cümleden senden adam olmaz diyor yazık yeminle yazık. |
Tahmin konusunda bile birbirinize bu kadar nasil girebiliyorsunuz yahu
|
Hocam etrafınızdaki öğrencilerin durumu nasıl yani tahmini neye göre yaptınız nasıl düşündüğünüzü merak ettiğim için soruyorum
|
Usta ne içtin sen? |
bu sene ortam çok gergin geçen sene keyifliydi kötü yapan bile kötü yaptığını unutuyordu |
102.75 tyt 73.75 ayt sayısalcıyım obp 98 hocam fen lisesinden mezunum
|
bu sıralamayı 2019a bile koysanız ilk 5k garanti geliyor,bence siz uyduruyorsunuz |
fazla iyimser geldi bana |
tm için doğru olabilir ben sayısal olarak düsündüm ilk 10k da olabilir tabi pardon |
Benzer içerikler
- bursa deneme kulübü
- paraf yayınları zorluk derecesi
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X