Hocam benim Tyt den 8tane Ayt den 1tane hatırlayamadıgım sorum var.Bunlar doğru da olabilir yanlışta.Eğer bu hatırlayamadığım 9sorumun hepsi yanlışsa Tyt 78net Ayt 49.75net ediyor.Bu durumda puangoya göre sıralamam 2019 agöre 60bin 2018e göre 50bin ediyor.Ancak ben sonuçları 2019-18arası bekledigimden 60 ile 50bin arası olan 55bin bekliyorum.Eğer hatırlayamadıgım 9sorumun hepsi doğruysa Tyt 88net Ayt 51net ediyor.Obp 88.Bu durumda 2019a göre sıralamam 47bin 2018e göre 40bin ediyor.2019-18arası bekledigimden 45bin civarı beklerim o zaman da. Yani 9sorumun hepsi yanlışsa 55bin hepsi doğruysa 45bin civarı bekliyorum.Beklentimi 2019 ve 18in tam ortasını alarak gerçeklestiriyorum çünkü 2019dan kötü,Tyt koruma olayı olmadigindan ve sistem yeni degismis oldugundan dolayi da 2018den iyi gelecegini dusunmuyorum.Tahminen 50.000sıralama bekliyorum yani ve İstanbulda ailemin yanında ilkögretim matematik yazmayı düşünuyorum.Diş tutsa bile yazmazdım çünkü el becerim berbat.Eczacılık okumus esnaflık gibi sıkılırım.Mühendislige ilgim yok.Geriye ilk mat kalıyor.İlk Matın gelecegini de pek parlak görmüyorum 4-5yil sonra atama puanlarinin 80den asagi olacagini dusunmuyorum bu yil 9090 mezundan 1260ı atandı!! ama 1.sıniftan itibaren Kpss kasarsam belki 85üstü alıp ilk 500e girip atanabilirim diye umut ediyorum.Bu ilk senemdi Tıp icin mezuna kalsam mı diye de düsündüm ancak Tıpın da çok olumsuz yanları var bu forumdakiler bunun farkı da değil kuzenim doktor.Tusu kazanıp asistanlık yapıp uzman dr olmadiktan sonra 2028de her pratisyenin atanip atanamayacagi bile belli degil.Tıp+Tusa verecegim emegi Kpss ye versem 85üstü alirim diye dusunuyorum.Bir de doktor olup stres icinde 15bin alacagima ogretmen olup risk almadan 6bini tercih ederim.Cok para kazanma hirsim ya da yurtdisi planim yok.Bu arada ben de hem Tyt Mat hem Ayt Matte 4er tane dikkatsizlik hatasi yapmisim yalniz degilsiniz yani bunlari yapmasaydim ilk 30k ya girerdim ben de.Siz ne yazmayi dusunuyorsunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 17 Temmuz 2021; 15:38:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yks 2021 En Kapsamlı Sıralama Tahmini (8. sayfa)
-
-
80 Tyt ve 52 Ayt benim de (iyice baktım ama 1 oynayabilir.) Ben başlarda Bilgisayar Mühendisliği düşünüyordum ama vazgeçtim şuan EEM düşünüyorum.
Mezun Senemdi 82k'dan pek de adam akıllı çalışmamıştım bu sene yine. Heyecan da olunca yine batırdım. Aybü, Ege olursa da Gazi ve DEU diye düşünüyorum şuan. Zaten EEM de biraz düşüşte sıralama bazında belki girebilirim diye düşünüyorum.
Bir ara ben de İlköğretim Mat yazsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim bana uymayabilir diye. EEM de ne derece uyar emin değilim ama umarım sevebilirim. Sonuçlar gelince daha da netleşir bunlar tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuanM -- 17 Temmuz 2021; 15:53:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mühendislikte kendini geliştirme denen bir muhabbet var bunu başarabilirseniz ve yabancı dilinizi ilerletirseniz öğretmenlikten daha kötü durumda olacaginizi dusunmuyorum.Donanimli insana özel sektörde illaki yer vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öldünüz mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X