< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 5 Temmuz 2020; 10:30:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 5 Temmuz 2020; 10:30:3 > |
Ulan matematikteki tek bir işlem hatam yüzümden tıp kaçıyor galiba şaka maka :D 22k gösteriyor burada. Matematikten o soruyu doğru satınca 19,5k oluyor. Ah ulan ah. Hakettik mi bunu
![]() |
Tamamen ücretsiz bir hosta, hiçbir reklam almadan ve hiçbir kâr amacı gütmeden yapılan bir işe “hit kazandırmaya çalışmak, ayıp” demek ayıbın sözlük tanımıdır.
Bahsettiğiniz şeyler de “üfürükçülük” diye tanımladığınız şeyin “istatistik” diye insanlara sunulduğu sözde parametre özde tayyare olan şeyler değil mi? Değilse bile sizin cümlelerinize karşılık yakışan bu. Bu puan motorunu girmişim de bilmem ne, sitenin ana sayfasında “bu algoritma nedir/ne değildir?” mizahi olarak bunun açıklaması var. İnsanlar netlerini yazıp, tahmin isteyeceğine bu siteye girsin ortalama bir kafalarında şablon oluşsun istedim. Kimseyi zorla bir şeye itmedim. Ücretli koçluk yapmadım, tek kuruş para kaygısı gütmedim. Bu cümlelerinizi forum ahalisinin vicdanına bırakıyorum. Geçen seneki ve bu seneki sınavın çözülebilirlik seviyesini “mukayese” ederek kafamda oluşan şablonu kodlara dökmenin neresi bu kadar eleştirecek bir şey anlayabilmiş değilim. Rumuzu “senerahatol44” olan birisine cevap verdiğim için muhtemelen pişmanlık duyacağım. |
arkadasim hangi istatistiki verileri,parametreleri kullanip bu puan moturuna girdin?
kontrol grubu mu olusturdun?sinav sonu anketi mi yaptin?gecen sene ile kiyaslamali mezun verisi mi olusturdun? su yaptigin sadece ufurukculuk ve heyecanli genclerin zaaflarini kullanip sitene hit kazandirmaya calismak. cok ayip |
EA/Sözel tahmini yerinde olmuş. Elinize sağlık.
|
Yazı dilini bu kadar berbat kullanan, her şeyi birleşik yazan şahısla aynı yollardan hiç geçmemişizdir. Hiç ortak gayelerimiz de olmamıştır.
Sen girmişsindir ve kalıbımı basarım ki 3. mezun senen filandır o öfkenin sebebi bu. Git becerebiliyorsan sen de hazırla aynısını. Seni kısıtlayan bir şey yoksa beni de yok. Bunlar kesin sonuçlar diyen de yok. Sen IQ tasarrufuna gittiğin için bunu anlayacak kapasite sende yok. Block, er. #yallah |
Kimseyle dalga geçmek gibi bir amacım yok, böyle bir şey ne haddime.
Bunlar benim görüşüm sadece umarım sizler için daha iyi sonuç gelir. Öfkenizi anlayışla karşılıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|