MEB Kitaplarında hangisi baz alınmalı?
Konuları okumak tekrar etmek için kitapları indireceğim. Ogm'deki etkileşimli kitaplar şahane olmuş, deneyler vs var içinde fakat bir fen lisesi bir de normal olanı var. TYT ve AYT sayısal için hangisini takip etmek gerekiyor?
3D AYT MAT mı? Yoksa Orijinal AYT MAT mı?
Orijinali zor diye biliyordum fakat kitabın %25i değişip kolay sorular eklenmiş. İlk kitap olarak 3D'nin yan yayını 4K'nın AYT Matını çözeceğim. Ondan sonraki kitap olarak bu ikisini düşünüyorum, sizce hangisi?
İndirimleri yakaladıkça kitapları(daha tytyi bitirmedim ama kasım başı biter gibi gözüküyor) almaya çalışıyorum. Önden bir PARAF AYT Biyo Soru Kütüphanesini aldım. Kafamda;
3-4-5 AYT MAT
Karekök AYT MAT
Orijinal AYT MAT
3D AYT MAT
Bilgi Sarmal AYT MAT(Duruma göre beşinden ikisini eleyeceğim)
------------------------
Karekök GEOMETRİ(Elimde 2015 basımı var, temiz. Onu hatim edeceğim :D)
Acil GEOMETRİ
Birey B GEOMETRİ(Yine elimde eski 2016 basımı var.)
------------------------
PARAF AYT Kimya Soru Kütüphanesi(Nasıldır hiçbir fikrim yok, forumda da pek bulamadım önereni.)
Palme AYT Kimya Soru Bankası
Aydın AYT Kimya Soru Bankası(Max 3 tararım diye düşünüyorum, o yüzden bunu çıkar bunu çöz dediğiniz varsa yapıştırın :D)
------------------------
PARAF AYT Bio(başta bahsetmiştim, güzel kitaba benziyor ama en son bu arkadaşla güreş tutacağım gibi :D)
Palme AYT Bio
Biyotik AYT Bio(Orta-Orta Üst-Zor olarak bu üçünü seçtim, 4.ye zamanım yeterse 3D veya 3-4-5 bakmayı planlıyorum.)
------------------------
PARAF AYT Fizik(Bir fikrim yok ama Paraf FKBleri övülmüş hep, yine bio kadar detaylı övenini görmedim o yüzden şimdilik kararsızım)
3-4-5 AYT Fizik
MF Kazanım AYT Fizik
Nihat Bilgin/Aydın AYT Fizik
Elimde sadece toprak yayınlarının fen ve matematik denemeleri var. Her gün, AYT'yi yarılayana veya bitirene dek 2 bölüm denemesi, her hafta pazarları da genel deneme çözeceğim. Ve kaliteli güzel denemeleri nisan-mayıs gibi halletmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Karekök TYT Mat
Testleri çok zamanımı alıyor, soruları çözüyorum ama çözümü ya uzun sürüyor ya da dikkat hatam yüzünden yarım saat çözümüne bakmamak için inat ediyorum. Yanına da Ephesus'nun analizini çektim, iyi ettim, hoş ettim, başıma bela aldım :D Karekökten daha zor, ne yapacağım bilmiyorum. Karekök'e devam edeyim mi yoksa 3D veya 3-4-5 mi yapayım?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.785 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet