İndirimleri yakaladıkça kitapları(daha tytyi bitirmedim ama kasım başı biter gibi gözüküyor) almaya çalışıyorum. Önden bir PARAF AYT Biyo Soru Kütüphanesini aldım. Kafamda; 3-4-5 AYT MAT Karekök AYT MAT Orijinal AYT MAT 3D AYT MAT Bilgi Sarmal AYT MAT(Duruma göre beşinden ikisini eleyeceğim) ------------------------ Karekök GEOMETRİ(Elimde 2015 basımı var, temiz. Onu hatim edeceğim :D) Acil GEOMETRİ Birey B GEOMETRİ(Yine elimde eski 2016 basımı var.) ------------------------ PARAF AYT Kimya Soru Kütüphanesi(Nasıldır hiçbir fikrim yok, forumda da pek bulamadım önereni.) Palme AYT Kimya Soru Bankası Aydın AYT Kimya Soru Bankası(Max 3 tararım diye düşünüyorum, o yüzden bunu çıkar bunu çöz dediğiniz varsa yapıştırın :D) ------------------------ PARAF AYT Bio(başta bahsetmiştim, güzel kitaba benziyor ama en son bu arkadaşla güreş tutacağım gibi :D) Palme AYT Bio Biyotik AYT Bio(Orta-Orta Üst-Zor olarak bu üçünü seçtim, 4.ye zamanım yeterse 3D veya 3-4-5 bakmayı planlıyorum.) ------------------------ PARAF AYT Fizik(Bir fikrim yok ama Paraf FKBleri övülmüş hep, yine bio kadar detaylı övenini görmedim o yüzden şimdilik kararsızım) 3-4-5 AYT Fizik MF Kazanım AYT Fizik Nihat Bilgin/Aydın AYT Fizik Elimde sadece toprak yayınlarının fen ve matematik denemeleri var. Her gün, AYT'yi yarılayana veya bitirene dek 2 bölüm denemesi, her hafta pazarları da genel deneme çözeceğim. Ve kaliteli güzel denemeleri nisan-mayıs gibi halletmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum |
Bildirim