Arkadaşlar selamlar. Bundan 1 önce aracımı birisine sattım. Araç sahibi bugün şanzımanda bir problem olduğunu ve 20 bin lira bir masraf olduğunu söyledi. En son selamlaşarak ustanın numarasını verdim görüşmesi için. Aracı iade etmek isterse böyle bir hakkı bulunuyor mu? Araç satışından ne kadar süre sonra iade talebi oluşturulabilir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
MÜTEAHHİT DEPOYU BOŞALTMIYOR HUKUKİ BOYUTU NEDİR
|
ANKARADA TARAFTAR SWEAT SATAN YER
Herkese iyi forumlar. Günümüz lisanslı ürünlerin fiyatı meçhul. Ankara'da Beşiktaş ürünü sweat tarzı şeyler almak istiyorum. Bildiğiniz yer var mı ?
Boş daireye aidat ödemeyen ev sahibi
Arkadaşlar selamlar. 20 daireli apartmanın yöneticiliğini yapıyoruz. Yeni teslim aldık ve yönetime geçtik. Bundan önce 1 senelik yarım aidat ödemiş olan ev sahibinden önce ki borcunu talep etmiyorum. Bundan sonra tam aidat vereceğini söylediğim halde de kabul etmiyor. Bildiğime göre kat maliki otursa da oturmasa da tam aidat vermek zorunda. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Komilik hakkında bilgi
17 yaşındayım ve haftaya komiliğe başlayacağım. Daha önce tecrübem olmadı. Komilik ile ilgili bana vermek istediğiniz bir bilgi veya tavsiye ettiğiniz bir öneri varsa söyler misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 970 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic