YKS konu çalışma sıram
Şuan yolculuk esnasında olduğum için kağıt kalem yok elimde olduğu zamanda bu işi yapasım gelmiyor şuan heveslenmişken aradan çıkartmak istedim.
Sizinde bazı kısımları işinize yarayabilir.
KİMYA (nefret ederim)
/TYT/
Atom
periyodik
Kimyasal türler arası etkileşim
kanunlar - hesaplamalar
abt
/AYT/
organik çöz 2-3 haftada 1 tekrar testleri (sona bırakmamak lazım) zaten biliyorsun en son çalıştığın konular en başta daha çok aklında kalır Ayaz.
sıvı çözeltiler
gazlar
denge
enerji
akm
elektrok
! ( 345-Aydın-PALME)
GEOMETRİ (mezuna kalma sebebi yemin ederim hayatımda bu kadar berbat bir ders görmedim)
üçgenler sırayla
sonra geri kalanlar
seri günlük 30-30 hallet (routine) (prb gibi)
! (En basit kaynaktan başla git birey A al çöz)
birey
karekök
metin
.
.
.
/FİZİK/ AYT
özel ders defterindeki bölümlere göre ilerle
! kaynak bak karar vermedim
tyt kısmı denemelerle halledilir tyt fiz deneme bs karekök
🧮/AYT MATEMATİK/ 🧮
not: türev İntegral biliyorsun sona atma ustalaşmak için başlayacağın kitaplardan haftada bir kaç test at. Başka konu çalışacaksan çözeceksen bile ör/ parabol çözeceksin parabol çöz + 2 test türev +2 test İntegral ekle.
- ANALİTİK GEOMETRİ (çap fasikül)
- polinom
- parabol (grafikli sorular alan bulma soruları dışındaki soruları çözemiyorum(eski nesil klasik))
- Diziler
- logaritma
- fonksiyonlar
- Bir ve İkinci derece denklemler (tyt-Ayt)
- Karmaşık sayılar
- Limit
- ANALİTİK GEOMETRİ (2.tekrar türev int öncesi) (karekök analitik geo fasikül)
- TÜREV
- İNTEGRAL
NOT= BS bitti
Karekök Ayt SB
345 (tekrar alıp çözebilirsin)
Apotemi fasikülleri (son aylara asla asla asla bırakma özellikle trigonometri fasikülünü 1 kitaptan çözdükten sonra hemen apotemi geç ya da apotemiden önce başka fasikül çöz apotemi öyle geç ayaz)
Acil Ayt
- Günlük 100
/BİYOLOJİ/
- TYT
- Kalıtım
- Hücre bölünmeleri
- Sınıflandırma
- hücre
- ekokoji
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Arkadaşlar sınava 1 ay var ama hedefi belli olan yüksek olan kişiler kazanıp kazanamayacağını anlar
aileler baskı kurabilir ki bizimkiler beni şutlamaya kararlı (okuyan işsiz olmaktansa mezuna kalmayı tercih ederim)
siz siz olun hayallerinizden hedeflerinizden asla asla vazgeçmeyin ülke kötüye gidiyormuş bilmem ne oluyormuş
her gün mutsuz uyanıp mutsuz yatmaktansa bir kaç yıl ağlayarak stresli bir şekilde mezun ve hayalleri olan bi öğrenci olarak yatmayı kalkmayı tercih ederim.
kulaklarımızı kötü şeylere tıkıyoruz
çalışmaya devam ediyoruz
Dershane / Etüt merkezi
Selam arkadaşlar
her ne kadar iş öğrencinin kendisinde bitse bile destek gerekiyor
ANKARADA sağlam dershane - etüt merkezi önerisi olan var mı mezun bir öğrenci için(kulaktan duyma bilgiler olmasın)
dereceye iyi öğrenciler vermiş vs (say.)
Sınav dopingi denilen ilaçlar
Odaklanma ilacı kullanan var mı sınava hazırlanmak için ?
ritalin
concerta
medikinet vs
- Ritalin 10mg kullandım sonra Concerta 27mg geçtim şuan bunu kullanıyorum, başka kullanan varsa merak ediyorum sizde ne tür etkiler olduğunu. (Doktor sayesinde reçete ile aldım)
tyt matematik
Arkadaşlar tyt matematik netim 20-10 arası gidip geliyor ne yapmam lazım sabitleyip yüksek tutmak için?
denemelere geçeyim mi yoksa kitap mı bitireyim (bilgi sarmal tyt mat ve acil mat var)
TYT Netleri ve ayt ne zaman başlanmalı?
Tekrardan selam
Genel denemeye atayım dedim tyt (bilgi sarmal yayınları)
-
Netleri yazalım
Türkçe 32.25
Sosyal 15.75
Matematik 28
Fen 14.50
-
NET: 90,50
biraz moral bozukluğu var çünkü tr ve mat sürekli dalgalanıyor.
Bana sağlam neti sabitleyecek aynı zamanda öğretip geliştirecek bir mat deneme lazım var mı öneriniz?
Bu arada aytye ekimde başlamayı düşünüyorum şuan sadece tyt dersleri ve ayt mat birlikte götürüyorum. AYT FEN REZALET :D
HERKESE SELAM GENCOLAR
çalışmaya başladınız mı ?
Bayramdan sonra adam akıllı çalışmaya başlayacağım netlerim tytde 50-60 arası ekime kadar 90-100 yapmak istiyorum sonra ayt abanacağım.
BOMMMBA GİBİ GELİYORUZZZ
Herkese merhaba :) Ben Ayaz Aksoyoğlu bu formu sınava hazırlanırken hem kendi gelişimimi görmek hemde çevremdeki insanların nasıl hazırlandığını görmek, insanların hayattaki beklentilerini öğrenmek, sohbet etmek, yardımlaşmak, sosyalleşmek ve en önemlisi sizinle birlikte olmak için kurdum. Instagram blogum: @drayazzz |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.025 (Bu ay: 341)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet