turbox sistem upgrade mantıklı mı?
Merhaba ben 1.5 yıl önce babama TurboX sistem aldırmışım fakat o zamanlar pc hakkında çok az şey biliyordum oyüzden şuanda pişmanlığı çekiyorum. Şuanda ekonominin durumunu biliyorsunuz fakat ben biraz ucuza kaçarak fps artışı sağlayacak birşeyler düşündüm.
şuanki pişmanlık çektiğim TurboX sistem:
gt 730 ekran kartı (4 GB Vram)
i5 650 işlemci (3.20GHz)
250 watt PSU
İntel H55 anakart
4x2 Ram DDR3 Dual ("DRAM frequency 665.1 MHz" olarak gözüküyor)
1 SSD (223 GB)
1 HHD (465 GB)
Bu sisteme gt 1030 aldırsam üstüne Sıfır 400 watt +80 PSU aldırsam mantıklı olurmu
kulaklıktan ses gelmiyor (yazılımsal sorun)
pc açıkken durduk yere kulaklıktan ses alamamaya başladım. kulaklığımı test etmeye çalıştığımda "Hata: sınama sesi çalınamadı hatası veriyor". kulaklığı telefona taktığımda ses geliyordu fakat pcde ses vermiyor ayrıca kulaklıklı mikrafon kullandığım için mikrafonda çalışmıyor resmen pc kulaklıkla alakalı herşeyi kapatmış gibi. hizmetlerden baktığımda windows ses ve windows ses bitiş noktası oluşturucu otomatik olarak çalışıyordu ikiside. Jack girişlerine baktığımda kulaklık girişi Yeşile Mikrafon girişi pembeye bağlıydı. ses sürücüm realtek ve sürücülerimi güncellemediğimde çalıştığımda hiçbirşey değişmedi ve eski sürücüye geri aldım. Sorun gidericiyi çalıştırdığımda ise "Ses hizmetleri yanıt vermiyor dedi ve düzeltilemedi dedi. bios ve önyükleme hakkında bilgim olmadığı için oraları kurcalamadım
1669 TI alınır mı?
valorant oynuyorum bu ekran kartı ortalama kaç fps verir almayı düşünüyorum (ikinci el)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 996 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware