ÇÖZÜLEMEYEN SAÇMA ARIZA
|
Yine ben yine saçma arıza
|
Dünyanın En Saçma Arızası
|
ARAÇ D DE GİTMİYOR
19 yaşındayım 16 yaşımdan beri çalışarak ve ticaret yaparak para biriktirdim.
2 hafta önce çok severek beğenerek bir adet Volvo S80 2.8 Geartronic T6 sahibi oldum.
4 ay sonra subay okuluna gideceğim gitmeden araba alıp keyfini yaşayım dedim fakat elimde patladı.
İlk aldığımda 3. ve 4. viteslerde hafif boşa çıkarıyor ve 3000 devirde vites atıyordu çok umursamadım vuruntu vs yoktu.
Dün akşam biraz gazlayım dedim o da 140 :D sonra araç 1. ve 2. viteslerde çok yüksek devirde kalkmaya başladı 3000 civarı.
Yarın şanzımancıya götürürüm dedim ve sabah oldu araç D de hiç yürümüyor manuele alıp 3. vitesde yorularak kalkıyordu.
Ne revizyon yaptıracak param var ne de yeni şanzıman alacak
Lütfen yardımcı olun sorun ne olarabilir
Plaka Konusunda ACİL Yardım
Öncelikle herkese merhabalar ordudan 19,07,2021 tarihinde bir araç aldım ve plakasını değiştirdim. bayram arifesi nedeni ile basım yerinde kapıda 12,30 da kapanıyor yazmaktaydı. Sağolsunlar kendileri 11,30 da kapatmayı tercih etmişler.
Bende tüm şansıma güvenerek plakasız bastım Ankaraya geldim. Yolda polisler çevirdi fakat biraz sorguladıktan sonra görmezden geldiler
Ne EGM ne Cimer ne içişleri bakanlığı bir şey biliyor
bayram içerisinde şehir dışına çıkmam gerekiyor fikrinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.
Sorularım şunlar:
APP plaka bastırsam sorun olur mu (onlar da açık değil ama bulacağız bir şekilde)
Noter kağıdıyla çıksam sorun olur mu ?
Şimdiden yorumlarınız ve bilgileriniz için teşekkür ediyorum.
İyi bayramlar herkese
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.145 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası