Şimdi Ara

ARAÇ D DE GİTMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım 16 yaşımdan beri çalışarak ve ticaret yaparak para biriktirdim.

2 hafta önce çok severek beğenerek bir adet Volvo S80 2.8 Geartronic T6 sahibi oldum.

4 ay sonra subay okuluna gideceğim gitmeden araba alıp keyfini yaşayım dedim fakat elimde patladı.

İlk aldığımda 3. ve 4. viteslerde hafif boşa çıkarıyor ve 3000 devirde vites atıyordu çok umursamadım vuruntu vs yoktu.

Dün akşam biraz gazlayım dedim o da 140 :D sonra araç 1. ve 2. viteslerde çok yüksek devirde kalkmaya başladı 3000 civarı.

Yarın şanzımancıya götürürüm dedim ve sabah oldu araç D de hiç yürümüyor manuele alıp 3. vitesde yorularak kalkıyordu.

Ne revizyon yaptıracak param var ne de yeni şanzıman alacak

Lütfen yardımcı olun sorun ne olarabilir

• Şanzımanın içi parçalanmış şanzıman çıkma olarak değişiyor ;(
  • Geçmiş olsun masraf ne tutuyor
  • babapars kullanıcısına yanıt
    10000 tl şanzım 1500 işçilik
  • Çıkma şanzıman garantilidir inşallah onla da sıkıntı yaşamazsınız.
    Revizyon kurtarsa iyiymiş bu kadar tutmazdi
  • Bununla geçmiş olsun.

"Ne revizyon yaptıracak param var ne de yeni şanzıman alacak" yazmışsınız,

bu durumda Volvo S80 2.8 Geartronic T6 almaya nasıl karar verdiniz bilmiyorum,

hiç bi sıkıntı çıkmasa bile yakıtı yüzünden binilmez, size tavsiyem satabiliyorsanız satın.

• emres37 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hepinize askeriyede 1 gün bineceğim için yakıtı pek önemli değil ama parçaları üzdü biraz baya bi ucuza gelmişti araç bana
  • Neden ucuza geldiği belli olmuş biraz da hocam :) Belirtiler ilk başladığında revizyon görse kurtarılabilirdi. Normalde bakımlı olsa kaliteli şanzımanlar ama 2.el de ne çıkacağı belli olmaz. Geçmiş olsun.

• Bu tür araçlar ucu ucuna para biriktirerek alınma hocam, kenarda bir miktar para olması gerekir. ya da sorunu çözebilecek daimi gelen bir para.

• Şanzımanı taktık araba başka bir araç oldu resmen uçuyor gaza basınca yakıtı da düzeldi yardımcı olan tüm herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.