Şimdi Ara

D KONUMUNDA GİTMEYEN ARABA MUANEDEN GEÇER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mıtsubishi l200 2008 2.5 did otomatik şanzıman bir araca sahibiim hic bir eksigi yok fakat bilirsiniz ki arabada d , 2 ve l vitesi var ileri icin d ye geldiginde arac d yi şanzımana ileten konum sensörü bozulmus okumuyor 2 ile kullanıyorum muaneden sonra yaptırmayı düsünüyorum bu sekilde gecer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana akıl vereyim etiket yaptır reklamciya yada kendin yap 2 üstüne D yapıştır D ye 2 yapıştır oldu bitti

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Senin kafa da zehir gibi hocam :D

• Muayeneden geçmeyi bir kenara bırak o aracı o şekilde nasıl kullanıyorsun 3.vitese geçmeyeceği için hep 2.viteste yavaş yavaş gidiyorsun galiba.

• masterap M kullanıcısına yanıt

• Muayneden geçmez, arızanızda basit bir plastik parça büyük ihtimal gerçek vites kutusunun üzerinde bulunan. Aracınızı tamir ettirin basit bir arıza yüzünden şanzımandan olmayın.

• 10 sene evvel galeriden satın aldıktan sonra sürekli vites problemi çıkartan ve daha sonra da kilometresinin düşürüldüğünü gelen muayene kayıtlarından öğrendiğim için davalık olduğum 2006 Model dizel otomatik Mitsubishi Colt araç, Dudullu Muayene İstasyonu' nun kanalında mahsur kaldığını gelen anons ile öğrendim.

Kanala gittiğimde tekniker bana "Abi bu araç gitmiyor, bir baksana!" dedi, bunun üzerine direksiyona geçtim.

Araç yine o baş belası otomatik vites arızasına girmişti, yani viteste olduğu halde yürümüyordu.

Bir kaç defa denedim ama olmadı.

Bu duruma şahit olan bir başka tekniker geldi, o denedi ve araç ilerlemeye başladı.

Sorunsuz bir şekilde muayeneden geçmişti...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.