Dikkat Monoküler kişilerin A sınıfı ehliyetleri red ediliyor!
Merhaba 2024 yılının 2 ve 5. ayı arasında sürücü kursuna yazıldım ve sağlık raporumda sol gözüm tam sağ gözüm %80 bulanık olduğu için monoküler raporu verildi ve sürücü olur işaretlendi. Monoküler yazısını görünce sürücü kursu beni uyardı; "Ticari araç süremeyeceksin, ambulans süremeyeceksin." bunu takmadım ve zaten motosiklet ehliyeti alacağımı söyledim onlarda "Evet, a A1 A2 ve b ehliyetlerini aracına ekstra ayna takarak alıp kullanabiliyorsun." diye belirttiler. Yazılı ve direksiyon sınavını geçtim sertifikamı aldım ancak nüfus müdürlüğüne 2023 yılının 6. ayında görselde gözüktüğü üzere monoküler kişiler artık a sınıfının hiçbir ehliyetini alamıyor. Sürücü kursu ben hizmet verdim diyerek paramı iade etmiyor. Sağlık raporumu veren doktorun hiçbir şekilde motosiklet süremezsin yazmaması sadece "Ambulans ve ticari süremezsin" diye belirtmesi ve sürücü kursunun hatta çoğu sürücü kursunun bu konuda bilgisi olmaması sebebiyle param, zamanım, emeklerim ve hayallerim yalan oldu. Dikkatli olun bilmeyen sürücü kursları da size aynı muameleyi yapabilir.
NodeJS
Subprocess ve os.system Çalışmama hatası
Merhabalar bu işlem linux tabanlı olarak çalışıcak tam olarak yapmaya çalıştığım şey bir mac veya bssid üzerinden wifiyi bulup sürekli olarak yayın yaptığı kanalı yazdırmak yani ekrana print etmek veya bunu bir değişken olarak kaydetmek bildiğiniz bir kütüphane veya bir şekilde bunu yapabilmeme yardımcı olabilicek birşey varmıdır? direkmen wifi kütüphanesini denedim lakin tam olarak tüm wifileri tarayabiliyor sadece bir tane wifiyi hedef alıp sadece onun yayın yaptığı kanalı (channel) bulmayı bir türlü beceremedim.
Örnek:
Kırmızı ile işaretli alan tarama sonucu gelen modemin yayın yaptığı kanal ve bu kanalı bir şekilde python ile okuyup ekrana print etmesini istiyorum print etmesini sağladıktan sonra bunu bir değişkene dökebilirim.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.088 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Python