Türk Telekom yeni tarifeye geçtikten sonra cayma bedeli çıkar mı?
Arkadaşlar 2 gün önce yeni tarifeye geçtim. Bundan öncede müşteri hizmetine telefonum evin içinde çekmiyor demiştim. Sorun ne olduğu belli olmadan yeni tarifeye geçme hatasını yaptım. Sorun şuymuş şuan ki baz istasyonu yeterli değilmiş yatırım yapılacakmış. Sistem ne zaman düzelir belli değil ben mağdur olmamak için numaramı taşımak istiyorum zaten daha 2 gün oldu yeni tarifeye geçeli.
Bugünde tekrar aradım müşteri temsilcisini ilk fatura belli olmadan cayma bedeli miktarı belli olmuyormuş. anladığım kadarıyla 1 aylık cayma bedeli ödemem lazım numara taşıma için. Peki cayma bedeli ödemek zorunda mıyım ? Yasal mıdır bu yaptıkları ?
İzmir'de spor salonu fiyatları nedir?
Bugün bir avmdeki salona sordum 3 aylık 10000 dedi. Aşırı fazla bir miktar bu bana göre. Merkezi yerlerde (Konak,Üçyol,Karabağlar) ne kadardır aylık ücret?
Offline'ken indirilenlere ait çalma listesi nasıl yapılır?
Arkadaşlar herkese selam, indirilenler adı altında bir liste var ama ben indirilenler için farklı bir çalma listesi oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar merhaba, 3 yıldır psikoz hastasıyım. Yeni engelli raporu aldım e-KPSS için. Araba ehliyetim iptal olacak mı? Duyduğuma göre şizofreni hastası olanlar sürücü olamıyormuş. e-Devlet'ten kontrol ediyorum ehliyette bir sıkıntı gözükmüyor.
Engel oranı %40. Tam bağımsız diye belirtmişler. Ancak gözlem altında olmadığı işlerde çalışamaz yazıyor raporda.
Farm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar normalde dryads'ta oynuyorum ama orda gb 200 lira. Yeni pandoraya kaydoldum orda 400 lira gb ama heryer dolu gözüküyor. Kecoona bile koxp kurmuşlar. Dryads'da farm yapmak kolay ama gb az ne yapmalı bu aşamada bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Oyunda zemin yok gözüküyor boşluk gözüküyor zeminler
Gitar çalmayı öğrenmek için elimdeki gitar yeterli mi?
Herkese selam. Çocukluğumda gitar kursuna gitmiştim bir gitarım vardı ama öğrenememiştim çalmayı. Yıllar sonra şimdi heves ettim öğrenmek için. Bu gitar yeterlimi dersiniz ? Ayrıca gitarın telleri zamanla koptu hiç tel yok üstünde . Tel takma işlemi için İzmirde merkezi olarak nereyi önerebilirsiniz ?

Arkadaşlar Millenicom uygun gibi geldi. Başka firma var mıdır indirim yapan engellilere ?
Arkadaşlar selamlar herkese , kasımda 3. son muayeneme gireceğim ve bir hastalığımdan ötürü engelli raporu almak üzereyim. Hastalığımın kesin muaf olduğunu biliyorum bu yüzden askerlik muayenesinden önce raporu almak istiyorum.
Tecil bittiğinde askerlik şubesine gidicem , onlarda sağlık ocağına yönlendirecek muhtemelen. Eski muayenelerimde aklımda kalan ya sağlık ocağına giderken yada hastaneye giderken aralık ayına kadar zaman tanınıyordu galiba.
Bu bilgim doğruysa birkaç hafta kadar , artık ne kadar süre gerekirse bekleyip öyle devam edebilir miyim askerlik işlemlerine ?
Son Giriş: 21 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 457
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 17.490 (Bu ay: 835)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic