Offline'ken indirilenlere ait çalma listesi nasıl yapılır?
Arkadaşlar herkese selam, indirilenler adı altında bir liste var ama ben indirilenler için farklı bir çalma listesi oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar merhaba, 3 yıldır psikoz hastasıyım. Yeni engelli raporu aldım e-KPSS için. Araba ehliyetim iptal olacak mı? Duyduğuma göre şizofreni hastası olanlar sürücü olamıyormuş. e-Devlet'ten kontrol ediyorum ehliyette bir sıkıntı gözükmüyor.
Engel oranı %40. Tam bağımsız diye belirtmişler. Ancak gözlem altında olmadığı işlerde çalışamaz yazıyor raporda.
Farm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar normalde dryads'ta oynuyorum ama orda gb 200 lira. Yeni pandoraya kaydoldum orda 400 lira gb ama heryer dolu gözüküyor. Kecoona bile koxp kurmuşlar. Dryads'da farm yapmak kolay ama gb az ne yapmalı bu aşamada bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Oyunda zemin yok gözüküyor boşluk gözüküyor zeminler
Gitar çalmayı öğrenmek için elimdeki gitar yeterli mi?
Herkese selam. Çocukluğumda gitar kursuna gitmiştim bir gitarım vardı ama öğrenememiştim çalmayı. Yıllar sonra şimdi heves ettim öğrenmek için. Bu gitar yeterlimi dersiniz ? Ayrıca gitarın telleri zamanla koptu hiç tel yok üstünde . Tel takma işlemi için İzmirde merkezi olarak nereyi önerebilirsiniz ?
Arkadaşlar Millenicom uygun gibi geldi. Başka firma var mıdır indirim yapan engellilere ?
Arkadaşlar selamlar herkese , kasımda 3. son muayeneme gireceğim ve bir hastalığımdan ötürü engelli raporu almak üzereyim. Hastalığımın kesin muaf olduğunu biliyorum bu yüzden askerlik muayenesinden önce raporu almak istiyorum.
Tecil bittiğinde askerlik şubesine gidicem , onlarda sağlık ocağına yönlendirecek muhtemelen. Eski muayenelerimde aklımda kalan ya sağlık ocağına giderken yada hastaneye giderken aralık ayına kadar zaman tanınıyordu galiba.
Bu bilgim doğruysa birkaç hafta kadar , artık ne kadar süre gerekirse bekleyip öyle devam edebilir miyim askerlik işlemlerine ?
Atipik psikoz , şizofreni hastası muaf olur mu?
Arkadaşlar beni askerlik kilo sınırı konusundan bilen bilir. Kilo dışında psikiyatrik rahatsızlığımda var. Ama geçen muayenelerde bunu dile getirmedim hakkımda hasta raporu çıkmasın diye. Ama psikiyatri kliniğine gidiyorum. Edevlette de doktorların koyduğu tehşisler gözüküyor. Atipik psikoz var, şizofreni var, unipolar depresyon var. Çalışmıyorum ama işe girersem sağlık raporu istiyorlar rapor alınırken bu rahatsızlığım çıkar dedi doktor. Kpss ile memur olursamda sağlık raporunda çıkar dedi. Bende E-kpss ye girmeyi kafaya koydum.
Bu rahatsızlıktan muaf alınır mı? Ben asker olmayı hiçbir koşulda istemiyorum disipline giremiyorum . Zaten sesler de duyuyorum bazı zamanlar çok rahatsız ediyor beni konsantre olmamı engeliyor baya.
KPSS A grubu sınav soruları nasıl oluyor?
Arkadaşlar merhaba, KPSS'yi tam bilmiyorum, sormak istiyorum, internete yazınca KPSS A grubu için böyle bir tablo çıktı. Ben Kamu Yönetimi okuyorum, genel yetenek ve genel kültür + aşağıda yazanlardan hangilerine girmek gerekiyor. Herhalde hepsine girilmiyordur ya da hepsine mi giriliyor? Benim alanım Kamu Yönetimi kendi alanıma mı girebiliyorum yoksa bütün sınavlara mı girmek gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 444
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 14.965 (Bu ay: 418)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic