Işık üni makine müh
|
gemi makineleri işletme müh ve düim
merhaba bu iki bölümü yazmayı düşünüyorum iş olanakları bu bölümlerde işsiz kalma durumu maaşları vs nasıl bilgisi olan yazabilir mi bu bölümlerde işsiz kalma durumu vs bu bölümleri okuyan veya mezun olanlar yazabilir mi şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim
Ayt kimya kaç ayda biter
Merhaba hocalar ayt kimya ne kadar sürede biter çok geç başladım ama yetişir mi sizce
PKOB en iyi anlatan hoca
Merhaba bu konuları en iyi hangi hoca anlatıyor yardımcı olabilir misiniz vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Biyoloji ne iğrenç ders y
şu lanet biyolojiyi yapamayan ben miyim denemelerde (tyt) hep 3 doğru 3 yanlış geliyor canlının temel bileşenlerini hep yanlış yapıyorum ayt biyoloji yapabilmek için tyt biyolojiyi tam bitirmek lazım mı ayt başlayamadım
Geomatik mühendisliği
Merhaba bu bölüm iş imkanları çalışma yerleri çalışma şartları nasıldır önerir misiniz vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
esş tyt ayt dinamik
merhaba esş nin tyt dinamik kısmı alınır mı yoksa sadece ayt dinamik kısmı yeterli olur mu (dinamiği iyi olmayan biri için) ne önerir siniz
ayt mat için hangi konular bilmek gerekiyor
soru başlıkta hangi konuların sağlam olması lazım ki ayt matematikte sıkıntı yaşamayayım
terim ekleme çıkarma .
merhaba her konuda var bu soru çözümüne bakıyorum mesela her tarafın logaritmasını almış veya 3 ekleyip 3 çıkarmış bu ekleme çıkarma işlemini nasıl görebilirim yardımcı olabilir misiniz
3d ayt matematik
merhaba bu kitap hakkındaki düşünceleriniz nelerdir önerir misiniz
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.835 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar