Şimdi Ara

Geomatik mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu bölüm imkanları çalışma yerleri çalışma şartları nasıldır önerir misiniz vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

• İşsizlik garanti bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben öyle düşünmüyorum. Hakkı yenen bölümlerden iyi bölüm bence. Harita mühendisliği aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 13 Kasım 2021; 23:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş iş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hedeflenecek bir pozisyonda değil. ha çok iyi yapan birisi parayı kırar mı? kırar. tıpkı sanat tarihi duayenlerinin de kırabileceği gibi. bir bölümde önemli veri herhangi birilerinin başarılı olabilmesi değil, genel ortalamanın başarılı olmasıdır. son yıllarda aşkından ölünen bilgisayar mühendisliğini şu anki tahtında tutan da bu, ortalama altı üniversitelerde bile 1-2 sene dişini sıkıp ekran başında kafasını kullanan ekmeğini yiyebiliyor. bölüme giren 100 kişiden en kötü 70-80i hayatını idame ettirebilecek düzeye geliyor. geomatik mühendisliğinın kontenjanının %80i yolunu bulabiliyor mudur? tahmin etmiyorum. ama burada liseli ya da yeni üniversiteye geçmiş bir grup gençten tavsiye almak yerine bölümün öğrencilerine ulaş. onlar daha iyi bilirler. git instagrama yaz itü geomatik diye, takipte ne kadar kişi varsa yaz bi mesaj kopyala yapıştır yolla alayına. 3-5 iyi niyetli insan sana meseleyi açıklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ Endüstri
    2 yıl önce açıldı
    Geomatik-Harita Mühendisliği
    4 yıl önce açıldı
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.