Şimdi Ara

YTÜ Endüstri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversitenin Makine fakültesinde veya direkt endüstride okuyanların fikirleri nelerdir? İş ve staj nasıl gerçekleşiyor? Yıldız kampüsü biraz küçük gibi ama bu sizi etkiliyor mu? Kendi deneyimlerinizi yazabilirseniz iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rezervasyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up

• YTÜ endüstri ile alakalı video izledim

Yıldız kampüsünün konumu baya güzel

Gözüme çarpan bi sıkıntısı var ama. Çoğu ders için dabutpaşaya gitmek gerekiyormuş. Okulun servisleri varmış davutpaşaya. Trafik yoksa 40 dk sürüyormuş. Trafik varsa Allah bilir ne kadar sürer.

Ben anlamadım yıldız kampüsüne el koymak için öğrencileri yıldırma çalışması mı bu? Her Allah'ın günü belki de 1 saatlik ders için git gel 1,5 2 saat yol çekilmez arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben de gördüm, gerçekten saçma bir durum hani kampüsler yakın da değil ki. Çaresi bulunur belki yakında yoksa çok zorlar gibi bir yerden sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ
    2 ay önce açıldı
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upppp

• burkito B kullanıcısına yanıt
    İnsanları yıldırıp kalan fakülteyi de davutpaşaya geçirecekler. Ondan sonra yıldız kampüsünü yık ya da başka bi şeye dönüştür arazisinde at koştur. İstanbul'un en değerli arazilerinden birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Davutpaşa da bir kampüs olarak güzel bir yer aslında ama Esenler ne abi ya. Hani yer mi yoktu koca istanbul'da

• Ünilerde tarihi alanları beşiktaş beyoğlu civarı boşaltma politikası var yukardan gelen politik istek bu yönde bu hem itüde hem ytü de yaşanıyo itüde tüm bölümleri ayazağaya taşımaya çalışıyo bizim fak işletme yani tamamen kaydı ayazağaya şikayetçi de değilim açıkçası güzel bi konum tadilat bitince geri döneceğimiz söyleniyor ama ben çok olası görmüyorum mimarlık ve makinada gelecekte itü de ayazağaya kayabilir yıldız da adı gereği eskiden tamamen beşiktaştaydı ama şimdi çoğu esenlerde büyük ihtimalle kalan fakültelerde esenlere taşınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.