silinsin
.
ytü hazırlık 2 gün online
ya bu hibrit işi çok canımı sıkıyor benim keşke ya tam açsalar yada online olsa 3 gün git 2 gün online
sanırım insan konfor alanından çıkınca oluşuyor bu istek içim bi sıkıldı ortaokulda vs çok yurtlarda başka şehirler de kaldım da insan yine de içine bi sıkıntı çöküyor
bu kafayı hala anlamadım adam hayatı boyunca bilgisayar veya yazılım ile hiç ilgilenmemiş merakta 0 ama yazıyor iş var diye kusura bakma ama sana iş yok kardeşim
gazi yazılım müh(ing) ?
sitesi var ve açılmış bu bölüm 30kdan açmazsa beni dövün
Bildiğiniz gibi hazırlık sınıfları çok rahat geçiyor ben de 1 sene içinde tam neye ilgiliyim ve kendimi keşfetmeye adayacağım bizim gibi düşük gelirli bir insan için bu sene nimet resmen(çünkü hayatımızın büyük bir kısmı çalışmak ile geçicek bir şey düşünemeyeceğiz).Bir yandan ingilizce öğrenirken öteki yandan nelerden keyif alıyorum neyi araştırmayı seviyorum bunları araştıracağım.En sonunda kendi bölümümü bana en uygun olanını bulmayı hedefliyorum.Sizin planlarınız neler ?
bu cumartesi gidiyorum yurda internetten başvurulduğunda 1-2 güne geliyor diyorlar yurda göndersem alırlar mı
istanbulkart hakkında
cumartesi öğrenci kartı çıkartmam lazım internet sitesinde belirli yerler var bu yerler dışında da çıkartan yerler var mı
bilgisayar bilimi bölümü açılır mı
|
sizce bana pek bir zararı olmaz gibi geldi aşırı da bir fayda olacağını da düşünmüyorum tabi
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.129
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 70.386 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 920 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar