. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaytbukucu2022ss -- 30 Ekim 2021; 11:51:10 > |
silinsin
-
-
para için seçiyorlar çoğu idealistlik için seçen çok az her bölümde geçerli tıpta da bilgisayarda da bilmem ne bölümünde de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Ekim 2021; 19:8:1 > -
Tıpçılara saygım sonsuz, ciddi bir iş yapıyorlar. Bir de doktorlar gerçekten zeki insanlar, geçen hastaneye uğradım, evet sakin babacan iki saniyede yardım eden doktor da var, kılı kırk yarıp titizce inceleyen de, fakat istisnasız hepsi eğitimli ve zeki insanlar.
Bir ara da göz kontrolüne gitmiştim, doktor gözüme lop yumurta gibi bastırdı, acıdan hafifce bağırınca acıdı mı dedi. Sanki balmumu heykelmişim gibi. Bu da böyle efsanevi bir anı oldu bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94E0EF87ATıpçılara saygım sonsuz, ciddi bir iş yapıyorlar. Bir de doktorlar gerçekten zeki insanlar, geçen hastaneye uğradım, evet sakin babacan iki saniyede yardım eden doktor da var, kılı kırk yarıp titizce inceleyen de, fakat istisnasız hepsi eğitimli ve zeki insanlar.
Bir ara da göz kontrolüne gitmiştim, doktor gözüme lop yumurta gibi bastırdı, acıdan hafifce bağırınca acıdı mı dedi. Sanki balmumu heykelmişim gibi. Bu da böyle efsanevi bir anı oldu bana.
-
Zeki olduğumu hatırlattığınız için teşekkür ederim. -
Abi yine büyük oyunu görmüşsün. -
knk sen niye sürekli cenge sövüp duruyon anlamış değilim bırak isteyen istediğini yazsın sanane ki eem makine gibi bölümleri yazan insanların hepsi o bölüme ilgisi olup da mı yazıyor
sanki tıp yazan herkes doktorluk mesleğine aşık olup da yazıyor awk her ay 5 kere aynı konuyu açıyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 23 Ekim 2021; 1:5:47 > -
Üstteki arkadaş haklı @richardfeymanınsaçı hatta mezun2021itüyle tanımıştım seni ama paso ceng konusu açıp duruyorsun anlamış değilim
-
hocam kendisini ben de tanıyorum iyi bir insandır ama sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor sıktı artık -
quote:
Orijinalden alıntı: mxpayne
hocam kendisini ben de tanıyorum iyi bir insandır ama sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor sıktı artıkBiliyorum ya forumda kendisini akıllı bulduğum insanlardan biridir ben de hep aynı konuyu açmasından sıkıldım :D
-
daha açmıcam artık kabullendim ceng geleceğin , şimdiki zamanın mesleği
-
yazdıklarımı okumadın herhalde,ben sana bu mesleğin bir numara olduğunu,süper ötesi paralar kazandırdığını falan dile getirmiyorum,
sürekli aynı konuları açıp ‘’Ceng okuyanlar pişman olacak,ilgisi olmayıp ceng okuyanlar yapamayacak bölümü bırakacak,yazılım öğrenmek için okula gerek yok artık herkes öğreniyor vs.’ diyorsun.
ben de sana diyorum ki eem,makine,tıp,diş gibi meslekleri yazan herkes ilgisi olduğu ve gerçekten insanlara yardımcı olmak için mi yazıyorlar?
ceng zor da tıp,eem,diş kolay bölümler mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
knk sen niye sürekli cenge sövüp duruyon anlamış değilim bırak isteyen istediğini yazsın sanane ki eem makine gibi bölümleri yazan insanların hepsi o bölüme ilgisi olup da mı yazıyor
sanki tıp yazan herkes doktorluk mesleğine aşık olup da yazıyor awk her ay 5 kere aynı konuyu açıyon |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X