Arkadaşlar 1200tl ve altında oyuncu kulaklığı arıyorum 1-2 gündür. Kulaklıktan beklentim valorant oynadığım için adım seslerini iyi seçebilmem ve mikrofonunun temiz olması.
Araştırdığım süreçte 2 şeye denk geldim. 1.si harici ses kartı alıp 3.5 mm li jak girişli kulaklıkla hayatına devam edenler ve yazılım üzerinden yakın bir performans alabilirsin diyenler. Ses kartı muhabbetini hiç anlayamadım ancak yazılım üzerinde bazı programlarda tam teşekkürlü olmasa da hoşnut edici bir performans alınabiliyor. Sormak istediğim şeye gelirsem harici ses kartları hakkında bilgisi olan biraz aydınlatabilir mi beni ve dediğim gibi 1200 tl altında kulaklık önerir misiniz?
Fm 22'de oyuncu özelliklerimin yeri değişti.
Arkadaşlar sorum şu, normalde fm oynayanlar bilir oyuncunun teknik özellikleri baştan sırasıyla bitiricilik, dripling, ilk kontrol, kafa vuruşu vs diye gider. Yani normal herkeste sıralama nasıl gözüküyorsa öyledir. Ancak ben oyunu epicten yüklediğimde fotoda gösterdiğim gibi özelliklerin yeri karışıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Temayı değiştirdim, geçici verileri sıfırladım, baştan aşağı sıfırladım tercihler sekmesinde aradım böyle bir şeyi değiştirebiliyor muyuz acaba diye bulamadım. Oyunu Xbox Game Pass'ten oynarken sorun yoktu ancak biliyorsunuz (bilmeyenler için de Assasins Creed Origins ve Fm22 ücretsiz oldu) Amazon Prime Gaming'te 1 Eylülde ücretsiz oldu. Xbox'u iptal ettim ben de. Bu sorunu nasıl düüzeltebiliriz? Oynanışa pek etki etmiyor evet ama gözüm öyle alışmış çok garip geliyor.
Aygıt yöneticisinde görünmeyen nvidia ekran kartı
Arkadaşlar merhaba. Aygıt yöneticisinde harici ekran kartım (3050 TI) birden gözükmemeye başladı. Rdr2'de arayüzden oyuna çok geç geçtiğini fark ettim. Ben de görev yöneticisinden oyunu kapattım.Ardından tekrar açıp bi benchmark testi yapayım dedim ve görüntüyü alamadım bile. O an fark ettim bi sorun olduğunu. İnternette bakmadığım yer, girmediğim delik kalmadı sorun çözümü için. Müşteri hizmetlerine ulaştım onlar servise yönlendirdi. Her şeyim güncel.
-Ortam değişkenlerini eklemek ya da kaldırmak hiçbir şeyi değiştirmiyor arkadaşlar.
-DDU ile Nvidia sürücülerini temizlemek işe yaramadı.
-Biosumda (A.M.İ.) ekran kartım gözüküyor.
-Aygıt yöneticisinde gördüğünüz gibi "Gizli Aygıtları Göster" seçeneği aktif olmasına rağmen hiçbir şey yok kartıma dair.
-Nvidia Geforce Experience, manuel olarak nvidia sitesindeki sürücü, ürünümün sürücüler kısmındaki sürücü dahil olmak üzere hiçbir sürücüyü kuramıyorum çünkü kart gözükmüyor.
Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 979 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FM - Football Manager