Arkadaşlar sorum şu, normalde fm oynayanlar bilir oyuncunun teknik özellikleri baştan sırasıyla bitiricilik, dripling, ilk kontrol, kafa vuruşu vs diye gider. Yani normal herkeste sıralama nasıl gözüküyorsa öyledir. Ancak ben oyunu epicten yüklediğimde fotoda gösterdiğim gibi özelliklerin yeri karışıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Temayı değiştirdim, geçici verileri sıfırladım, baştan aşağı sıfırladım tercihler sekmesinde aradım böyle bir şeyi değiştirebiliyor muyuz acaba diye bulamadım. Oyunu Xbox Game Pass'ten oynarken sorun yoktu ancak biliyorsunuz (bilmeyenler için de Assasins Creed Origins ve Fm22 ücretsiz oldu) Amazon Prime Gaming'te 1 Eylülde ücretsiz oldu. Xbox'u iptal ettim ben de. Bu sorunu nasıl düüzeltebiliriz? Oynanışa pek etki etmiyor evet ama gözüm öyle alışmış çok garip geliyor. |
FM 22'de Oyuncu Özelliklerinin Yer Değiştirilmesi
Football Manager 2022 (FM 22) oyununda, oyuncuların özelliklerinin yeri değiştirilmiş olabilir. Bu, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor:
- Oyun Motoru Güncellemesi: FM 22, önceki sürümlere göre güncellenmiş bir oyun motoruna sahiptir. Bu güncelleme, oyuncunun özelliklerinin nasıl gösterildiği ve hesaplandığı üzerinde etkilere yol açmıştır.
- Gerçekçi Performans: FM 22, oyuncuların gerçek performanslarını daha doğru bir şekilde yansıtmak için tasarlanmıştır. Oyuncu özelliklerinin yeri değişimi, bu amacın bir parçası olarak kabul edilebilir.
Oyuncu özelliklerinin yeni yerini belirlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- Oyuncu profilini aç.
- "Özellikler" sekmesine tıkla.
- "Fiziksel", "Teknik", "Zihinsel" ve "Kaleci" gibi kategorileri göreceksin.
- Her kategorinin altında, ilgili özellikler listelenecektir.
Örneğin, bir oyuncunun "Fiziksel" kategorisi, dayanıklılık, güç ve hız gibi özellikleri içerebilir. "Teknik" kategori ise pas, şut ve top sürme gibi özellikleri içerebilir.
FM 22'nin yaklaşık 10 GB depolama alanı gerektirdiğini unutma. Oyunu indirmeden önce bilgisayarında yeterli alan olduğundan emin ol.