Bilgisayar Mühendisliği 2.Sınıfta Bırakmak
Arkadaşlar Selamlar Bilgisayar Mühendisliği 2.Sınıf Öğrencisiyim Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde okuyorum Ganom 3.8 , bu sene yatay geçiş denedim ama hiçbir yere kabul alamadım çünkü ösym puanım çok düşük 2022 yılında 170k gibi bi sıralamayla girdim.
Bölümden Bilgisayar Mühendisliğinden aşırı memnunum ama okuldan hiç memnun değilim oyüzden 1 sene boyunca full ders çalışıp yatay geçiş denedim ama olmadı.
Tekrar üniversite sınavına girmeyi bile düşünüyorum ,Tekrar üniversite sınavına girsem yapabilir miyim bilmiyorum yaş oldu 20, bölümü bırakmadan girsem neyi ne kadar yapabilirim bilmiyorum haftada 3-4 gün boş günüm oluyor ama üniversite sınavına çalışmak sancılı bi süreç ve ne kadar yapabilirim bilmiyorum.
Ailemin beklentileri var bense burdan mezun olunca işssiz kalacağımı düşünüyorum. Bazıları şunu diyebilir Bilgisayar Mühendisliği tamamen kendini geliştirmenle alakalı okulun verceği bilgi sana çok az felan diye ama şehirde hiçbir sosyallik yok ne bir teknik gezi hiçbir şey yok. Sadece udemy eğitimleriyle kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Okuldaki arkadaşlarımın seviyeleri çok düşük bilgisayar mühendisliğini sadece kodlama yapmak sanıyorlar. Onu bile yapamayanlar var. Hocalar da çoğunluğa uyduğu için yeterli bilgiyi alamıyorum. Yurtta kalmak işkence gibi geliyor. Biri bana yol göstersin kafayı yiyeceğim. Proje desen kimse atılmıyor uğraşmak istemiyor.
Tekrar üniversite sınavına girsem tokat bu sene 150k dan almış seneye minimum 120k dan alacak ben şimdi sınava girsem 120k 'ya bile girebilir miyim bilmiyorum.
Tercih yapacak arkadaşlara kesinlikle önerim Taşra'da hiçbir üniversitede okumayın. (Tıp hariç)
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.133 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic