asus rtx 2060 besleyecek işlemci aşırı pahalıya kaçmayacak
Şuanda elimde r5 1600 var %30 performans kaybı yaşıyorum
çoğu oyunda mesela 1080p rainbowda 80 fps kadar düşüyor fps ultra ayarlarda yapılan test videolarını izliyorum 150 200 arası en kolayı CS de bile 110 fps de kalıyor aşağı inmiyor ama 110 nedir, forza 4 de full ayarlar 1080p 90 fps bu normal ama rainbow olsun hitman 3 olsun bu oyunlarda fps değeri çok aşağıda bu değeri arşa çıkaracak düzgün bir işlemci öneriniz varmıdır
Güç Kaynağım ses çıkartıyor
bu videoda olduğu gibi ses sorunu yüke bindiği zaman bilgisayar, bu ses daha da yükseliyor markası game power gp 550w modeli sebebi nedir bilen var'mıdır herhangi bir temasım olmadı sistemi alalı 5 ay oldu ilk defa bu yaşanıyor yüke binmediğinde herhangi bir ses yok çözümü var'mıdır kolaysa kendim deneyeyim değilse göndereyim garantiye garantide herhangi bir sorun yaşarmıyım bir de
Sistemim açılmıyor lütfen yardım edin
Daha 1 hf talık pc aldım içinde asus rtx 2060 dual 6gb 16 gb ram asus prime b 450 k2 anakart var işlemci ryzen 5 1600 güç kaynağı 550wlık game power bronze sertifikalı , konuya geliyorum bu pc bana toplu olarak geldi ben içini açtım ekran kartını çıkarttım anakartı çıkarttım anakarta bağlı olan kablolarıds çıkardım işlemci fanını çıkardım sonra hepsini yeniden topladım kasayı açmak için düğmesine dokundum asus rtx 2060 da ışık var nokta kadar güç geldiğindr otası yanıyor ekran kartının yanındada led var kendisine ait pcyi açında orasıfa yanıyo kasa içinde 3 adet fan var rgbli ulan kasayı açmak için dokundum işte o nokta yandı sadece niye açılmıyo bu kasa keşke ellemeseydim napmalıyım bi çaresi varmı bunun 9k verdim babam si... beni pc ciye götüremem babam faktörü var ama son çare olarak onu seçicem
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 354 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware