Şimdi Ara

Sistemim açılmıyor lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 1 hf talık pc aldım içinde asus rtx 2060 dual 6gb 16 gb ram asus prime b 450 k2 anakart var işlemci ryzen 5 1600 güç kaynağı 550wlık game power bronze sertifikalı , konuya geliyorum bu pc bana toplu olarak geldi ben içini açtım ekran kartını çıkarttım anakartı çıkarttım anakarta bağlı olan kablolarıds çıkardım işlemci fanını çıkardım sonra hepsini yeniden topladım kasayı açmak için düğmesine dokundum asus rtx 2060 da ışık var nokta kadar güç geldiğindr otası yanıyor ekran kartının yanındada led var kendisine ait pcyi açında orasıfa yanıyo kasa içinde 3 adet fan var rgbli ulan kasayı açmak için dokundum işte o nokta yandı sadece niye açılmıyo bu kasa keşke ellemeseydim napmalıyım bi çaresi varmı bunun 9k verdim babam si... beni pc ciye götüremem babam faktörü var ama son çare olarak onu seçicem

Sistemim açılmıyor lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim anakartı kasadan çıkartıp çalıştırma işini yapabilir misin muhtemelen toplarken kasaya kısa devre yaptırmış olabilirsin boşta yani anakartı dışarıda çalıştırıp dene çalışırsa dikkatli topla çalışmazsa geçmiş olsun anakart garantiye gider😂

• Garantiye gitse ben haklı çıkarmıyım sistemi incehesaptan pch f class 1.3 aldım sistemin h3psini yollamam gerekir yoksa anakart yetermi ben bide bi pc ciye götürmeyi düşünüyom belki anakartla alakalı değilde kablo bağlantısı vs ise kurtulurum dediğin şeyi yapcam anca yarına babamlar ses duyar yakalanırım

• Bide anakarttada ışık var oda yanıyo onuda söylim

• Garantide sıkıntı yaşamazsın durumu ben böyle yaptım diyerek gönderme, çalışmamaya başladı diye gönderirsin ama dediğim gibi sistemi açıkta deneme lazım muhtemelen çalışır. Sadece anakartı göndermen yeterli bu arada...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkta derken herşeyi kasadan çıkartayıp yere kurmu diyorsun

• Yardımedinla Y kullanıcısına yanıt
    Anakartı çıkartıp metal olmayan bir zeminde power bağlayıp çalıştır diyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Statik elektrik olabilir, kasa arkasından power kablosunu çıkararak bilgisayarın güç tuşuna 15-20 sn ye kadar basılı tutun, bu işlemden sonra power kablosunu takarak çalıştırmayı deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.