Bu pcyi ne kadar satabilirim?
Şu an kullandığım hurda pcmi satmak istiyorum toplam 200 300 eder mi.
ATI RADEON X300/X550/X1050 series (Ekran kartı)
Intel R Core (TM)2 DUO CPU E7600 & 3.06GHZ
Ana kartını bilmiyorum,pcnin içini açmak lazım,pcnin kendisinden bakılmıyor msconfig falan denedim sadece uuid kodu yazıyor,onuda internette arattım bulamadım, 2 tane 2 gb ram var markalarını inanın bilmiyorum onuda bulamadım.
İkinci el sistem toplama yardım gerekiyor..
Öncelikle herkese merhaba,ben kendi biriktirdiğim parayla ikinci el pc toplamak istiyorum,bütçe çok 3500-4000 civarı,internetten biraz araştırdım işlemci anakart uyumu,kendim işlemci,ram,ekran kartı topladım ama kasa,ssd anakart ve hdd ye gelince biraz kafam karıştı,öncelikle bütçe az olduğu için ssd,hdd,kasadan feragat etmek istiyorum,kasanın görünüşü hiç önemli değil,vereceğim donanımları takabileyim yeter,toplam pc boyutuda benim için 250gb yeterli çünkü oyunu oynayıp silerim,yavaşlatmasın yeterli,hdd ninde ne olduğunu anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Seçtiğim donanımlar:
Kingston 8GB DDR4 2666Mhz RAM (300 TL)
GTX 1050 ti (1.200 TL)
AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz Soket AM4+ 65W İşlemci (500tl)
İkinci el olduğu için uygun gibi gözüküyor,eğer bunlar hıyar çıkar derseniz başkalarına bakabilirim,
burası 2000 tl etti,yaklaşık 1500-2000 tlye kasa,sdd,hdd(çok gerekliyse,gerek yoksa almam) ve anakart toplayabilir miyim,fiyat artarsa biraz daha biriktirip ekran kartını arttırabilirim.Şimdiden sağolun.
Edit : Bir de ekran kartını upgrade ettiğimizde işlemci veya anakartıda arttırmamız gerekiyor mu bunu da açıklarsanız sevinirim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 367 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sistem Tavsiyeleri