EN İYİ DÖVÜŞ SPORU?
İSTANBUL' DA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ JUDO KURSU(DOJO)' SU VAR MI ARKADAŞLAR?
en iyi dövüş sporu judodur gerisi çöp
İSTANBUL' DA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ JUDO DOJOSU (KURSU) VEYA JUDO HOCASI VAR MI ARKADAŞLAR?
en iyi dövüş sporu bence judo değil ve diğer barnşlar da çöp DEĞİL ancak insanlar cevap versin diye yazdım arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın :(
DÖVÜŞ SPORU TAVSİYESİ VEREBİLİR MİSİNİZ
Merhabalaaaar. 14 yaşındayım. Ortalama bir esnekliğe sahibim. 1.70 boyundayım ve 65 kiloyum de kendime uygun bir dövüş sanatına başlamak istiyorum ancak hangi dövüş sporunu seçmem konusunda çok karasız kaldım da tavsiye edebileceğiniz sporlar var mı? (daha önce aikido yaptım sadece dövüş sporu olarak).
DÖVÜŞ SPORU TAVSİYESİ ALAYIM
Merhabalaaaar. 14 yaşındayım. Ortalama bir esnekliğe sahibim. 1.70 boyundayım ve 65 kiloyum de kendime uygun bir dövüş sanatına başlamak istiyorum ancak hangi dövüş sporunu seçmem konusunda çok karasız kaldım da tavsiye edebileceğiniz sporlar var mı? (daha önce aikido yaptım sadece dövüş sporu olarak)
EN İYİ DÖVÜŞ SPORU NEDİR?
Merhabalaaaar. 14 yaşındayım. Ortalama bir esnekliğe sahibim. 1.70 boyundayım ve 65 kiloyum de kendime uygun bir dövüş sanatına başlamak istiyorum ancak hangi dövüş sporunu seçmem konusunda çok karasız kaldım da tavsiye edebileceğiniz sporlar var mı? (daha önce aikido yaptım sadece dövüş sporu olarak)
HANGİ DÖVÜŞ SPORU TAVSİYE EDEBİLİR MİSİNİZ? :)))
Merhabalaaaar. 14 yaşındayım fazla ortalama bir esnekliğe sahibim ortalama 1.70 boyundayım ve 62 kiloyum de kendime uygun bir dövüş sanatına başlamak istiyorum ancak hangi dövüş sporunu seçmem konusunda çok karasız kaldım da tavsiye edebileceğiniz sporlar var mı? (daha önce aikido yaptım sadece dövüş sporu olarak).
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.814 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı