Sıradanlığa tamah etme dönemi
arkadaşlar sizce de son zamanlarda Türkiye ve dünyada herhangi bir ortaya konan her şey vasatlaşmadı mı? mesela ben dizi, film, oyun, müzik gibi alanlardan örnek vereyim. Severek izlediğim en yeni dizi 2013 yapımı ki zaten yerli izlemiyorum, en yeni dizi 2015 yapımı , en yeni oyun 2015 yapımı. Müzik desen 2000-2010 arası dinliyorum. Açıkçası tek tük ses çıkaran var ama onlar da duyulmuyor. Sıradanlığa kanıksatılmış vaziyetteyiz.
yani astrolojiye inanan birisi değilim ama gezegenler, çarklar vs kim sağıyla soluyla oynadıysa düzeltmeli.
youtube premium'da görüntüleme sayısına göre sıralama sorunu
Arkadaşlar geçen gün denemek için youtube premium kullanmaya başladım.Fakat 1-2 gün evvel bazı anahtar kelimeleri sadece görüntüleme sayısına göre sıralandığımda o kelimeyi içeren her videonun listelenmediğini farkettim.
Örneğin dizi, film ve oyun seven biri olarak sadece görüntüleme sayısına göre "trailer" kelimesini arattığımda listelenen videoların ilki 106 milyon, ikincisi 63 milyon kez görüntülenmiş.İkisi de bollywood filmi.Ancak 70 milyon izlenmeye sahip game of thrones dizisinin 8. sezon traileri listede yok.Aynı sebepten dolayı top gun maverick traileri de listelenmiyor.Sebebini bilen varsa açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Af beklerken ön lisans diploması almak
merhaba arkadaşlar.ben azami süre garabeti yüzünden 10 ders kala okuldan atılmak üzere olan biriyim.epilelsi , anksiyete vs bir sürü hastalığım vardı.okulu dondurmadım çünkü mezuniyete geç kalma düsüncesi pskilojimi bozdu.nitekim ancak buraya kadar getirdim.af beklemeye başladım.
soracağım soru şu.ben bu süre zarfında af beklerken ilk iki senenin derslerini verdiğim için ön lisans diplomamı alıp affa kadar bir işte çalışıp af geldikten sonra lisans eğitimime kaldığım yerden devam edebilir miyim?
öğrenci affı ders muafiyeti
arkadaşlar biliyorsunuz azami süre garabetinden dolayı af beklemeye başladık.peki bu af geldiğinde ders muafiyetinde 5 yıl şartı , yani son 5 sene ve önceki senelerde verilen dersleri kapsamama durumu var mı?yoksa o sadece tekrar sınava girenler için mi geçerli?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 807 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Devlet Üniversiteleri