HP victus 15 almayı planlıyorum
Mühendislik öğrencisiyim. Rtx 4060'lı olanını alacağım, HP victus 15 alınır mı sizce? Ya da hangi bilgisayarı almalı? Bütçem 32k'ya kadar, esneyemiyor maalesef
laptop almayı planlıyorum
İyi günler, laptop almayı planlıyorum, oyun oynamak gibi bir amacım da var, mühendislik öğrencisiyim. Uzun süre gitmesi için donanımı güçlü bir laptop almak istiyorum, hangilerini önerirsiniz?
Ayrıca, bu bilgisayarlar nasıldır?
Bütçem doğrultusunda alabileceğimin en iyisini zorlamak istiyorum doğrusu
Teşekkürler
İyi günler, bütçem 20 bin ile 25 bin TL arası, mühendislik hazırlık sınıfındayım, laptop almayı planlıyorum, oyun oynamayı da düşünüyorum, laptop önerisinde bulunabilirsiniz sevinirim
İyi günler, mühendislik hazırlık öğrencisiyim ve laptop tavsiyesi gerekiyor, bütçem başlıktaki gibi, oyun oynamayı ve yazılım yapmayı planlıyorum, hangi laptopları önerirsiniz?
VKV bursu için kykyi iptal etmek
Merhaba, KYK + kızılay bursu yaklaşık 4200 lira yapıyor aylık, Vehbi Koç vakfı ise 6900 lira veriyor, ama VKV için kykyi iptal etmem gerekiyor, ve bu bir daha asla KYK bursu alamam demek.. kafam çok karışık, ne yapmalıyım?
Kitap indirimleri ne zaman başlıyor?
şuan amazon'da 300TL'lik alışverişe %20 indirim var, bundan daha iyi bir indirim gelir mi?
Hala internet altyapısı bağlamıyorlar ne yapabilirim?
1 sene önce türk telekoma toplu altyapı başvurusunda bulundum ve hala birşey yapmadılar ne yapabilirim?
Yan sokağımızda internet bağlantısı mevcut yani olay böylesine bir rezaletten ibaret. son 10 ay içerisinde toplamda belki 3-4 defa internet başvurusu yapmışımdır. ne yapabilirim?
Bilgisayarımın güç kaynağında birtakım sıkıntılar var (çıt sesi geliyor) HP garantinin bunu sıkıntı yok deyip geri gönderme şansı var mı? öyle yaparlarsa ne yapabilirim?
ayrıca bilgisayarı garantiye gönderirken neye dikkat etmeliyim? kişisel bilgilerimi zaten sileceğim ama onun dışında sıkıntı çıkarırlar mı? Bilgisayarım Kasa
Orijinal LG G3 bataryası nereden bulurum?
iyi günler, telefon için lg g3 bataryası bakıyorum internette ama hangisi gerçek hangisi yan sanayi anlayamıyorum, bu konuda rica etsem yardımcı olabilir misiniz? ayrıca ürün yan sanayi çıksa bile geri iade edememe durumundan korkuyorum
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.002 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar