Kuvvet antrenmanı yapılmalı mı?
Herkese merhaba, yaklaşık 1 ay önce spor salonuna yazıldım ondan öncesinde de kısa ve programsız bir geçmişim olmuştu. Şimdi tekrardan düzenli bir şekilde başlamak istiyorum. Şu an bölgesel antrenman yapıyorum biraz Full body karışık tabii.
Bazı kişilerden dinlediğime göre hipertrofi için ağır kilolar kaldırmak önemliymiş bu yüzden kuvvet antrenmanı geçmek istiyorum yani 5x5 tarzı bir şey şu an benchte 15-15 takıyorum Max. Benchimi en az 80 90 kglara çıkarmak istiyorum ve 5 6 hafta kuvvet antrenmanı yapmak istiyorum.
Sizce gerekli mi ve hipertrofi ve kuvvet ikisini de bir programa koyamaz mıyım? Haftada 5 gün gideceğim. Yoksa bölgesel yapıp normal kendi programıma 3x12 yerine 5x5 le mi devam edeyim şimdilik yoksa kuvvet için illa squat deadlift vs. yapmama gerek var mı?
Reebok ayakkabı alınır mı
Bu 2 ayakkabı arasında kaldım sizce kaliteleri nasıldır ikisindede %20 indirim var ya da başka önerebileceğiniz ayakkabılar var mı?
Online Dershaneler alınır mı
Merhabalar bu sene 11.sınıfa gidiyorum Sayısal öğrencisiyim. Bu sene zor yorucu gelir diye dershaneye gitmedim. Evden online dershane tarzı şeylere bakmak istiyorum. Ben Ev Dershanem ve Raunt arasında kalmıştım fakat geçenlerde Roket hazırlık diye bir uygulama gördüm o da ilgimi çekti Tablet falan hediye ediyorlarmış. sizce ne yapmalıyım Ev dershanem programının da fiyatı biraz pahalı geldi ama ben onu mantıklı buluyorum şuan için kitap göndermeleri daha da iyi geliyor konu dinleme açısından. Sizce ne yapmalıyım?
Oyun oynamak için asus mu lenovo mu acer mi hangisinin gaming modelleri daha iyi beni yarı yolda bırakmaz ders ve oyun için kullanacağım
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.106 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic