Şimdi Ara

Online Dershaneler alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sene 11.sınıfa gidiyorum Sayısal öğrencisiyim. Bu sene zor yorucu gelir diye dershaneye gitmedim. Evden online dershane tarzı şeylere bakmak istiyorum. Ben Ev Dershanem ve Raunt arasında kalmıştım fakat geçenlerde Roket hazırlık diye bir uygulama gördüm o da ilgimi çekti Tablet falan hediye ediyorlarmış. sizce ne yapmalıyım Ev dershanem programının da fiyatı biraz pahalı geldi ama ben onu mantıklı buluyorum şuan için kitap göndermeleri daha da iyi geliyor konu dinleme açısından. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoca, nasıl ders çalışılacağını anlatıyor. Öğrenciler de dinleyip soru yazıyorlarmış.

-Hocam ben yazarak daha iyi anlıyorum

-O zaman yazarak çalış.

-Hocam ben müzik dinlerken okuyunca daha iyi anlıyorum

-O zaman müzik dinlerken çalış.

Hoca benzer soruları da cevapladı ama uzatmaya gerek yok. kısaca hoca nasıl daha iyi anlıyorsanız öyle çalışın diyor.

Sana gelince. Dershane mi online dershane mi sorusuna cevap vermişsin zaten galiba. Mutlaka örnek dersleri dinlemişsindir veya misafir olarak derslere katılmışsındır. Sen hangisine daha iyi diyorsan senin için orası daha iyidir. Youtube de ders anlatan A ve b tarih hocası... sen ikisini de dinledin, A'nın anlattığını daha iyi anladın A'yı izliyorsun. Foruma giriyorsun herkes B'yi övüyor. İzlenme sayısına bakıyorsun senin hocanı 20 bin B'yi 200bin kişi izlemiş. tamam B daha iyi tarih öğretmeni olabilir. Ama sana ne? Sen A'nın anlattığından daha iyi öğreniyorsun. Sen dershane sahibi değilsin ki öğrencisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 13 Ekim 2023; 0:20:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.