Merhabalar. Kendimi geliştirmek için bazı ufak çaplı oyunlarda Türkçe yama yapmak istiyorum. Bu oyunu buldum, ama oyuna ilgi olup olmadığını kestiremiyorum. Sonuçta hiç kimseye bir faydası olmadıktan sonra bir şeyler başarmanın bir anlamı yoktur. Bu konunun altına desteğinizi veya önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum ve ona göre yol haritası çizebilirim.
(Hayatım boyunca hiç çeviri yapmadım, bu ilk olacak. Günlük hayatın koşturmacası ve çalışma temposu içinde çeviriyi bitirmem olması gerekenden daha uzun olabilir. Bu sebeple anlayışınızı istiyorum. Ayrıca oyuna ilgi olduğunu görürsem yeni konu açıp her hafta güncelleme yapmayı planlıyorum)
çevirmek isteyen olursa manga editlemek istiyorum
Başlıkta gördüğünüz gibi böyle bir isteğim var. İngilizce biraz biliyorum ama kötü çeviriler yüzünden okuyucunun zevk alamadığını bildiğim için çok çeviri işine girmek yerine yabancı diline gerçekten güvenen birinin çevirisi elimde olduğu müddetçe edit yapabilirim. Photoshop bilgim yeterli düzeyde, ama elimde metin olmadan bir şey yapamam. Yardımcı etmek isteyen olursa çok mutlu olurum.
Growing Up Türkçe yama ile ilgilenen varmı?
Growing up isimli oyun için türkçe çeviri yapan birileri veya bi ekip varmı acaba?
Oyun yeni çıktı ama metin tabanlı bi oyun ve fazla alternatifi yok
Türkçe oynamak ingilizcesi iyi olmayan ve hiç bilmeyen biri için çok iyi olur
Varsa çeviri yapan birileri site veya açılmışsa konu linki paylaşabilirse çok güzel olur
Sorunum gamepad analogların ters olması (sol analog değil sağ analog hareket etmesi) ve değişiklik için bi şans vermiyor.
Bazı 3.parti programlarla gamepad kontrollerini kendin ayarlayabiliyormuşsun herhalde ama çok zor ve karmaşık oluyo o tarz programlar.
Oyunun kendi yollarıyla yada steam üzerinden düzeltmek için yardıma ihtiyacım var.
Bu konunun yolunu yordamını bilen birileri varsa hem bana yardımcı olmuş olurlar, hemde bu konu ile ilgili internette türkçe bir kaynak olur.
Sorunum gamepad analogların ters olması (sol analog değil sağ analog hareket etmesi) ve değişiklik için bi şans vermiyor.
Bazı 3.parti programlarla gamepad kontrollerini kendin ayarlayabiliyormuşsun herhalde ama çok zor ve karmaşık oluyo o tarz programlar.
Oyunun kendi yollarıyla yada steam üzerinden düzeltmek için yardıma ihtiyacım var.
Bu konunun yolunu yordamını bilen birileri varsa hem bana yardımcı olmuş olurlar, hemde bu konu ile ilgili internette türkçe bir kaynak olur.
İlk oyun şahsen benim çok sevdiğim ve çevirisi çok iyi olan bir oyundur, yanlış hatırlamıyorsam türkçe yaması oyunun çıkış tarihi ile çok yakın bi tarihte çıkmıştı. Acaba ikinci oyun içinde çeiviri hazırlayan birileri de varmıdır, biraz bakındım ama hiçbir forumda yada çeviri sitelerinde ikinci oyun için başlık açılmamış. Merak edenleri merakta bırakmamak için bu konu ile ilgili bu başlığa cevap verebilirsiniz yada yeni bi başlık açın ama oyunun sevenlerini merakta bırakmayın lütfen.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.773 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun