Lisede boşluğa düşmek
Belki tavsiye verirsiniz diye yazıyorum.15 yaşında bir bireyim ve bu sene 9. sınıfa geçtim.8. sınıfta deli gibi ders çalıştım keşke çalışmasaydım pişmanım 437 gibi bir puan aldım.İyi falan demeyin yüzdelik 8.60.Sınav bittikten sonra hasret kaldığım bilgisayara sarıldım ve tüm yazı oyun oynayarak geçirdim.Pazartesi okullar açıldı anadolu lisesine geldim şehrimdeki ismi olan iyi liselerden fakat okul bildiğiniz dağın tepesinde Sosyal olarak hiç bir şey yok ve okul çok içimi karartıyor.Iyi kötü bir kaç arkadaş edindim ama yine de sevemiyorum okulu.8 ders bitsinde eve gideyim diye bekliyorum eve gidince de kendimi iyi hissetmiyorum yarın sabah kalkıp tekrar oraya gitme fikri çok can sıkıyor.Bir ton ders var ve sınavlara da çok zor diyorlar.Benim canım ne ders çalışmak ne oyun oynamak istiyor zevk vermiyor hiçbiri.Ailemle konuşup açığa geçmeyi düşündüm ama yeni yasalar belli.Ne yapmalıyım?
Laptopa monitör takınca oyunda kitleniyor
Selamlar laptopuma yeni bir monitör aldım fakat monitör ile kullanırken bazı oyunlarda kilitleniyor yazısı gelip pc kilitleniyor.Witcher 3 oynarken ilk 5 dakika da kilitleniyor Cs de 2-3 saat sonra kilitleniyor.Çektiğim videoyu alta koyuyorum videonun sonunda ki gibi oluyor.
Sosyal bilimler lisesi nasıldır?
2023 lgs adayıydım ve açıkcası sınavın eleyici olmaması sebebiyle emeklerimin karşılığını alamadım.437 puanla yüzde 8 lik dilimdeyim.Önümde gidebileceğim 2 anadolu lisesi ve 1 sosyal bilimler lisesi var.Sosyal bilimler de dil hazırlığı da var 1 sene.Dil öğrenmeye hep yatkın oldum bu kısma olumlu bakıyorum.Siyasete de ilgim var ve bu konuda ilerleyebileceğimi düşünüyorum orda fakat sayısal ders saatleri azmış sanırım üni sınavında sorun yaratır diye korkuyorum bu durumdan.Fikirlerinizi bekliyorum.
Laptop için uygun ram bulmak
Selamlar Asus Tuf fx516pc model laptopum için ram arıyorum fakat uygun rami arama motorunda ne diye aratmam lazım hala anlamadım.CPU-z indirdim nereye bakmam lazım?8x1 şuan 8x2 yapmam lazım.Son olarak her laptopta ram takmak için ekstra bir slot bulunuyor mu?Olup olmadığını nerden anlarım açmak dışında?
Gta V giremiyorum
arkadaşlar gta 5'e giremiyorum alttaki gibi oluyor açıldığı an kapanıyor.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.710 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware