Gmail şifremi kırdırmak istiyorum ücretli
Başlıkta yazdığı gibi gmail şifremi kırdırmak istiyorum, eski telefon numaramı hatırlamıyorum ve erişemiyorum eski mail adresimi hatırlamıyorum ve erişemiyorum. Mail şifremi kırabilecek olan varsa 5000 tl ödeyeceğim.
05365589412 iletişime geçebilirsiniz teşekkürler.
Yurt dışından gelen telefonlar için IMEI harcı için bir zam daha geliyor. 2019 yılında 618 TL’den 1500 TL’ye çıkarılan, 2021 yılında 2000 TL olan IMEI harcı 2022 yılda 2 bin 772 liraya çıkarılmıştı. 2023 yılında iki kez zamlanan IMEI kayıt ücreti 20 bin seviyesine yükseltilmiş, 2024 yılı itibariyle ise 31 bin 692 lira olmuştu.
IMEI kayıt ücreti gelecek yıl 45 bin 953 liraya çıkacak.
Devletimiz mükemmel çalışıyor, halkını düşünüyor <3
KuveytTürk referans kodum ile banka müşterisi olursanız ve bana WhatsApp üzerinden ekran görüntüsü iletirseniz bana gelen tutarın yarısını ileteceğim.
İşlemler maksimum 7 dk kadar sürmektedir, ilk önce kişisel bilgilerinizi girip daha sonra kimlik taraması yapıyorsunuz. Banka müşteri temsilcisi ile ortalama 1-2 dk kadar görüşüp işlemlerinizi tamamlamış oluyorsunuz.
Ücret gönderimi banka tarafından bana ödeme geldiği anda yapılacaktır.
Referans kodu : CF801773
Kopazar.com dolandırıcıdır dikkat edin.
Bugün 10 gb satışı gerçekleştirdim, sitede adı verilen karakter teslim edip hemen peşine kayıt olmadı efendim tekrarlamamız gerekiyor diyip benden 10 gb yi aldı bana site üzerinden siparişi tekrarlayın dediler tekrarladım 940m verdi. Eksik oldu diyip benden 940 ı alması gerektiğini kanıt için ksc almam gerekiyor dedi bende verdim ve para gitti. Bu işlemlerin hepsi sitede onaylanmış olmasına rağmen canlı destek bana dolandırıldınız geçmiş olsun diyor. Yazıklar olsun güvenmeyin bu dolandırıcılara, ayrıca şikayetvara bakın bunu çoğu kişiye yapmışlar maalesef bende dolandırıldıktan sonra gördüm..
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 672 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)