Şimdi Ara

Kopazar.com dolandırıcıdır dikkat edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 10 gb satışı gerçekleştirdim, sitede adı verilen karakter teslim edip hemen peşine kayıt olmadı efendim tekrarlamamız gerekiyor diyip benden 10 gb yi aldı bana site üzerinden siparişi tekrarlayın dediler tekrarladım 940m verdi. Eksik oldu diyip benden 940 ı alması gerektiğini kanıt için ksc almam gerekiyor dedi bende verdim ve para gitti. Bu işlemlerin hepsi sitede onaylanmış olmasına rağmen canlı destek bana dolandırıldınız geçmiş olsun diyor. Yazıklar olsun güvenmeyin bu dolandırıcılara, ayrıca şikayetvara bakın bunu çoğu kişiye yapmışlar maalesef bende dolandırıldıktan sonra gördüm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana mı trade attılar sen mı trade attın o kadar gb teslim ettim böyle bir şey yaşamadım büyük ihtimal dolandırıldın oyundan da konuşmazlar ayrıca asla

• Bana da bi nick verdiler geldi trade attı parayı verdim iptal oldu. Bu olay 2 3 sefer tekrarlandı. Sonra başka biri geldi ona ver diye yazdılar parayı verdim ve öyle bir teslimat gerçekleşmedi dediler. 40gb para ziyan oldu. Kendi hatam diye düşünüyorum sonuçta siteden iptal etmem gerekiyordu işlemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SadistAkrep -- 10 Eylül 2024; 12:6:43 >
  • SadistAkrep S kullanıcısına yanıt

Bu ilk vukuatları değilki. Depresyona sokuyorlar insanı emekleri heba oluyor resmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteden sana verilen nickle işlem yaptığın nick aynı mı kesin emin misin

• sitelere ait hesapların nicklerine çok benzer hesap açıp dolandırıcılık çok yapan var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.