Okulda kavga ve disiplin
Nispeten iyi olan bir anadolu lisesinde okuyorum, 2. sınıfım. Bugün kavga ettim ama haklıyım(küfürleri sansürleyeceğim), sizce sonucunda ne olur diye sormaya geldim. Olay şu; Annemle telefonda görüştüm. Gribim, müdürden izin alır mısın evde dinleneyim dedim, sırama doğru gidiyordum, arkadaşın biri çarptı, önüne baksana hamamına koduğum dedi ve güldü, kasıtlı çarptığı çok belliydi, ben de ''ulan artık her şeye gülme fiktir git dedim'', bu daha çok güldü, basbaya tahrik etti yani, ben de koştum sırasına atladım kafasına 6 7 kere vurdum, yerime geçerken ''bir şey yapmıyoruz diye kendini bir şey sanma anasını şaptığım'' dedi. Ben de bir daha gidecekken arkadaş tuttu. Neyse aşağı indim kağıdı aldım çantayı montu aldım tramvaya bindim eve gidicem inice arkadaş aradı 4 5 kişi yalan uydurup dilekçe imzaladı diye. Sözde, ben çarpmışım o pardon demiş umrumda olmamış dövmüşüm. Aklı selim adam inanmaz zaten buna. 3 kişi bizde 4 kişi onda var yalan da söylese kazanacak, dedim ben hocaları arıyım, girdim bi avmye, oturdum tek tek 4 5 hoca aradım hepsi de bana hak verdi sen zaten tahrik olmadıkca bir şey yapmazsın vs. diye. Yani disiplin olursa hocaların yüzde 80i beni tanıyorlar bilirler Sizce nolur bu olay? dilekçeyle mi kalır yoksa disiplin mi olur?
Bodybuilding
Baylar ben 1 yıl üyelik aldım gyme, bunun öncesinde de edindiğim bir gym bilgim var, direkt bir başlangıç olmadı heves değil yani. 1 ayı tamamladım, kiloları arttırdım formumu düzelttim vs. Ve programım şöyle ki; pzt üst, salı alt, perş üst, cuma alt, geri kalanlar off day. Ama sanki vücut boş kalıyor bu 3 günde, istediğim etkiyi veremiyorum. Sizce belirli bir süre haftada 5 veya 6 çalışayım mı? Bir arkadaş yazın öyle gitmiş 3 4 ay, baya yararı olmuş başlangıç için. Siz ne dersiniz?
Gelecek hayalleri
Baylar gelecek planlarım ve hayallerim var ama meslek uyuşmuyor. Hayalim bir sürü ama en ağırı şuan; bir karım 4 5 çocuğum bir de mustakil evim olacak 2 3 kopegim olacak falan, hangi mesleği seçmek lazım bunun için. Yaşım 15, 20 yaşında evlenir çok beklemeden çoluk çocuğa girerim diyorum, 30 35 bekleyecek biri değilim bunun için. Lisede şuan dil bölümündeyim, üniden mezun olunca ing öğretmeni olurum muhtemelen. ama sanki bir şeyler bana bu mesleğin hayalim ile bağdaşmadığını söylüyor, ve haklı da. 15k maaşım olsa 3 4 çocuk doyururum çok rahat da, mustakil ev biraz zorlar, hadi o zamana kadar oturmaya bir dairem var ailemden kalan 3+1, orada çok rahat yaşarız biz. Sizce planlı şekilde birikim yaparak mı girişeyim bu hayale? çok da yaşlanmak istemiyorum kimisi 50 60 olunca anca böyle şeyler yapabiliyor. Başka yan gelir önerileriniz nelerdir?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.053 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi