Şimdi Ara

Bodybuilding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baylar ben 1 yıl üyelik aldım gyme, bunun öncesinde de edindiğim bir gym bilgim var, direkt bir başlangıç olmadı heves değil yani. 1 ayı tamamladım, kiloları arttırdım formumu düzelttim vs. Ve programım şöyle ki; pzt üst, salı alt, perş üst, cuma alt, geri kalanlar off day. Ama sanki vücut boş kalıyor bu 3 günde, istediğim etkiyi veremiyorum. Sizce belirli bir süre haftada 5 veya 6 çalışayım mı? Bir arkadaş yazın öyle gitmiş 3 4 ay, baya yararı olmuş başlangıç için. Siz ne dersiniz?

• Hergün gitme şansınız varsa üst alt off şeklinde 3 günlük döngüler yapabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vücudun boş kalması lazım ki dinlenebilesin zaten, başka türlü nasıl bir etki almayı bekliyorsun? Her zaman daha çok daha iyi demek değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Zaten istediğim etkiyi alamadığım için fazladan gideyim mi diyorum, ayrıca arkadaş her gün gidip etkisini görmüş onla da yaşıtız, eyvallah her vücut aynı değil de vardır bi fix yönü

• linkorn L kullanıcısına yanıt

zaten gün aşırı gidiyordum 1 gün antrenaman 1 gün off gibi, ama öyle de değişip duruyor. Yani bir hafta 4 gün gittiysen diğer hafta 3 gün gitmen lazım çünkü 4 günlükte pazar çalışıp pazartesi dinlenmen gerekiyor, böyle olunca da salı perşembe cumartesi oluyor, sonra tekrar pazartesi çarsamba cuma pazar. Ben her hafta sabit yapacağım program arıyorum. Senin dediğin yine haftalara sarkıyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=TZSkDNl6xQw&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesdogan E kullanıcısına yanıt
    7 günlük 10 larca program var. Benim düzenime uyan. F.body- off- f.body -off -upper - lower - off.
    Bir önceki programım, push-pull-legs-off-arms-legs-off.
    Başka güzel denediğim, push-pull-legs-arms-off-f.body-off.
    Farklı, f.body-off-push-pull-legs-arms-off.
    Şuan ki,
    Chest&back-legs-shoulder-off-arms-back&chest-off.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proteinocean Whey Protein
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bana haftada 1 off yeter, alt üst alt off üst alt üst nasıl?

• enesdogan E kullanıcısına yanıt
    Buna günlük yaşantınıza göre kendiniz karar verebilirsiniz. 1 gün dinlenecekseniz o günü aile veya arkadaşlarla sosyal yaşantının olacağı güne ayırabilirsiniz. Off gün benim cumartesi ve çarşamba mesela iş yoğunluğundan dolayı. Haftada 3 gün bacaklar için fazla bana kalırsa, 2 gün bacaksa 2 gün çekiş 2 gün itiş yapılabilir gibi.

haftasonu 2 off yapsam 5 gün nasıl yapayım push pull legsi?

• Pull-push-legs-push-pull mantıklı geliyor bana. Bölgelerin odakları farklı olursa daha iyi 2 günde. Bir gün omuz bir gün göğüs odaklı push olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 12 Mart 2022; 16:33:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.