Bildirim
Growth hormone Supplement Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up koca forumda bir kisi bilmiyor mu yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana kalırsa saat 23:00 da uyu sabah 7-8de kalk hepsinin salgılatacağından daha cok büyüme hormonu salgılamış olursun.Ha ürünlerden konuşursam gh max daha mantıklı.Ornithin growth hormonuna etki ediyor diye okumuştum.Fakat maddi olarak gh-max ağır gelirse yatmadan 2gr arginin + 2 gr glutamin de alabilirsin suya katıp,bu da growth a etki eder.+maddi olarak gh maxa göre daha avantajlı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigitcan19901
Bana kalırsa saat 23:00 da uyu sabah 7-8de kalk hepsinin salgılatacağından daha cok büyüme hormonu salgılamış olursun.Ha ürünlerden konuşursam gh max daha mantıklı.Ornithin growth hormonuna etki ediyor diye okumuştum.Fakat maddi olarak gh-max ağır gelirse yatmadan 2gr arginin + 2 gr glutamin de alabilirsin suya katıp,bu da growth a etki eder.+maddi olarak gh maxa göre daha avantajlı olur.
Maddi olarak bi sorunim yok hocam ghmax ta karar verdim bende peki bu ürün bulk doneminde yardimci olur mu
Bulkta kullanılıyor genel olarak bildiğim üzere.Fakat şöyle bir durum da var.Growth hormonu kasları pek büyütmüyor şeklinde konuşanlar var.Growth hormonu daha çok yağ yakıyor deniliyor.Bu yüzden sentetik olarak growth hormonu vuran kişiler genel olarak growth büyütmediği için growthu definisyonda testo ile birlikte vuruyorlar kas kaybetmeden yağ yakarak kurumak için.Büyürken kullananlar da yine testo ile kullanıyorlar bu da mümkün olduğunca yağsız büyümek için.İşin büyütme kısmını çoğunlukla testo yapıyor.Tek kullananlar büyümekten çok yağ yakımı için vuruyorlar bildiğim kadarıyla growthu.
Buradan yola çıkarsak growth hormonu daha çok yağ yakımını destekleyen bir hormon,daha az kas geliştirmeyi destekleyen bir hormon olarak düşünüyorum ben kendi adıma.Bundan dolayı büyüme dönemi daha çok testosterona etki edecek takviyeler de mantıklı olabilir mesela çinko ya da zma takviyesi.Tabi bu düşünce çürütülebilir şu anda araştırıyorum sitelerden bakalım.
-
quote:
Bulkta kullanılıyor genel olarak bildiğim üzere.Fakat şöyle bir durum da var.Growth hormonu kasları pek büyütmüyor şeklinde konuşanlar var.Growth hormonu daha çok yağ yakıyor deniliyor.Bu yüzden sentetik olarak growth hormonu vuran kişiler genel olarak growth büyütmediği için growthu definisyonda testo ile birlikte vuruyorlar kas kaybetmeden yağ yakarak kurumak için.Büyürken kullananlar da yine testo ile kullanıyorlar bu da mümkün olduğunca yağsız büyümek için.İşin büyütme kısmını çoğunlukla testo yapıyor.Tek kullananlar büyümekten çok yağ yakımı için vuruyorlar bildiğim kadarıyla growthu.
Buradan yola çıkarsak growth hormonu daha çok yağ yakımını destekleyen bir hormon,daha az kas geliştirmeyi destekleyen bir hormon olarak düşünüyorum ben kendi adıma.Bundan dolayı büyüme dönemi daha çok testosterona etki edecek takviyeler de mantıklı olabilir mesela çinko ya da zma takviyesi.Tabi bu düşünce çürütülebilir şu anda araştırıyorum sitelerden bakalım.
Hocam zma kulaniyorum ama gram faydasini gormedim kutu 3 gun sonra bitiyor bitince ghmax almayi dusunuyorum ama bununda etkisini goremezsem cok kotu olur benim adima
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiçbirşey olmaz :D Sadece protein tozu kullanıp diğer supplementler konusunda zma gh max desem o ne diye soracak derecede bilgiye sahip olup vücut yapan bir sürü kişi var salonda.İşin sırrı düzgün beslenme düzgün antreman düzgün dinlenme. -
quote:
Hiçbirşey olmaz :D Sadece protein tozu kullanıp diğer supplementler konusunda zma gh max desem o ne diye soracak derecede bilgiye sahip olup vücut yapan bir sürü kişi var salonda.İşin sırrı düzgün beslenme düzgün antreman düzgün dinlenme.
Stoklara gelmemis hala geldigi zaman direk alicam ghmaxi
Paranı çöpe atıyorsun karşim :( supp takviyesi ile testoyu artırabileceğine cidden inanıyor musun :(((
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lex Cortez
Paranı çöpe atıyorsun karşim :( supp takviyesi ile testoyu artırabileceğine cidden inanıyor musun :(((
Kullananların neredeyse hepsi etksini gorduguni soyluyor arjinin önemli bir madde değil mi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X